Forside Telte Pagodetelte

Pagodetelte

Er I på udkig efter det helt rigtige pagodetelt i god kvalitet? Her hos Zederkof forhandler vi et spændende udvalg af pagodetelte til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Pagodetelt til fest og events

Et pagodetelt fra Zederkof er et professionelt event- og festtelt, og derfor har målet været, at pagodeteltet er nemt at rengøre, nemt at stille op og langtidsholdbart. Det er det, fordi vores Z-tent telte er lavet i højkvalitets-pvc, aluminiumsrammen, som teltet er bygget op om, er udviklet til daglig brug og samtidig varmgalvaniseret og saltspraytestet. Selve teltdugen er UV-bestandig, og risikoen for mug og skimmelsvamp er gjort minimal takket være den såkaldte Lowick-vævning, som vi benytter. Vores pagodetelte fås i størrelserne 3×3 meter og 6×6 meter.

Udforsk jeres mange muligheder hos Zederkof

Hos Zederkof er vi stolte leverandører af pagodetelte til en lang række forskellige formål. I er meget velkommen til at læse mere og blive klogere på vores forskellige modeller her på siden. Har vi imod forventning ikke den model, der matcher jeres ønsker og behov, så ring eller skriv til os allerede i dag og få en løsning tilpasset jer.

Vi ønsker at kunne tilbyde vores mange kunder professionelt inventar til erhvervsmæssig brug. Samtidig bestræber vi os på at kunne levere personlig service og hurtig levering, så vores kunder får den bedste oplevelse. Vores mange års erfaring og kendskab til branchen skal sikre vores kunder de bedste løsninger, indenfor møbler og inventar til caféer, restauranter, hoteller og diverse events og konferencer. Derfor er vi godt klædt på til at vejlede vores kunder og sammen finde den rigtige løsning.

Zederkof er i tæt kontakt med vores trofaste samarbejdspartnere, så I er de tryggeste hænder her hos. Vi ser frem til at høre fra jer.