Cafe bordplader

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et stort og varieret udvalg af bordplader til cafe og restaurant. Alle vores bordplader udmærker sig ved den høje og professionelle kvalitet, den lave vedligehold og den høje holdbarhed, således de kan klare den hyppige brug, de udsættes for dagligt. Derudover har vi et stort udvalg af forskellige størrelser, materialer og former. Med andre ord har vi bordplader til de fleste cafeer og restauranter. Det store udvalg betyder, at du mere eller mindre kan mixe og matche bordplader med understel, så du får skabt netop det udtryk, som passer bedst ind i din øvrige indretning.

104 resultater

Sorter efter

Stort udvalg af bordplader til cafe og restaurant

Hos Zederkof har vi et stort og varieret udvalg af bordplader til cafe og restaurant. Alle vores bordplader udmærker sig ved den høje og professionelle kvalitet, den lave vedligehold og den høje holdbarhed, således de kan klare den hyppige brug, de udsættes for dagligt. Derudover har vi et stort udvalg af forskellige størrelser, materialer og former. Med andre ord har vi bordplader til de fleste cafeer og restauranter. Det store udvalg betyder, at du mere eller mindre kan mixe og matche bordplader med understel, så du får skabt netop det udtryk for dit cafebord eller restaurantbord, som passer bedst ind i din øvrige indretning. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde de helt rette bordplader til din cafe eller restaurant, kan du altid kontakte os via mail eller telefon. Du har også mulighed for at besøge os i vores 700 m2 store showroom i Fredericia. Du kan besøge os i vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os på matriklen, kan du altid skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag. Se også vores øvrige udvalg af bordplader til udendørs brug.

Vælg mellem bordplader i forskellige størrelser og materialer

Lige så stort vores udvalg af bordplader til cafe og restaurant er, lige så stor variation er der på design, materialer og størrelser.  Vi har runde, kvadratiske og rektangulære bordplader, hvor størstedelen af vores bord plader er fremstillet i varmpresset laminat og 100% genbrugstræ. I vores sortimentet har vi ligeledes bordplader i laminat fra Werzalit, Inox bordplader i rustfrit stål og træbordplader i flere solide træsorter. Vi har tilmed bordplader i flotte farver og med karakteristiske mønstre til ethvert sprudlende restaurantionsmiljø. Nogle af vores mest populære modeller er i marmorlook, som tilbyder et tidløst og stilrent udtryk i indretningen af din cafe eller restaurant.

Vores mest gængse størrelser på bord plader til cafe og restaurant er:

 • 60×60 – 2 prs.
 • 70×70 – 2-4 prs.
 • 80×80 – 4 prs.
 • Ø60 – 2 prs.
 • Ø70 – 3-4 prs
 • Ø80 – 4-5 prs

Guide til antal siddende ift. størrelse på bordplade

Der vil selvfølgelig være forskel på, om der serveres en let anretning, kaffe og kage eller frokost/aftensmad, men som tommelfingerregel er nedenstående oversigt en god rettesnor.
 • 60×60: 1-2 personer
 • 70×70: 2-4 personer
 • 80×80: 3-4 personer
 • Ø60: 1-2 personer
 • Ø70: 3-4 personer
 • Ø80: 4-5 personer
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom