Klapborde træ

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Er du mere til et klapbord i træ end i plast, har vi hos Zederkof et bredt udvalg af klapborde i træ i forskellige former og størrelser. Hvad end du er på udkig efter et klapbord til mødelokalet, restauranten, konferencecenteret, messen eller festsalen, så er vores klapborde i træ med deres elegante udseende og høje holdbarhed, det oplagte valg.

7 resultater

Sorter efter

Klapbord i træ i professionel kvalitet

Er du mere til et klapbord i træ end i plast, har vi hos Zederkof et bredt udvalg af klapborde i træ i forskellige former og størrelser. Hvad end du er på udkig efter et klapbord til mødelokalet, restauranten, konferencecenteret, messen eller festsalen, så er vores klapborde i træ med deres elegante udseende og høje holdbarhed, det oplagte valg. Vi har klapborde i træ i flere forskellige størrelser i både rektangulære og runde former, så du er sikret et alternativ uanset anledning og behov. Se hele vores store udvalg af klapbord.

Træ vs. plast

Om du foretrækker et klapbord i træ fremfor plast er mest af alt et spørgsmål om præferencer. Et klapbord i træ tilfører indretningen et mere naturligt og jordnært look, som i nogle omgivelser måske er at foretrække. Kvaliteten på både et klapbord i træ og plast er høj og beregnet til professionel brug, så du uanset materialevalg ender ud med et holdbart og robust produkt.

Tilbehør til foldeborde i træ

Vores foldeborde i træ er alle med bordplade i krydsfiner lakeret med nitrocellulose lak, som giver en holdbar og vandafvisende overflade. Dog fremstår bordpladerne rustikke, hvorfor vi anbefaler at anvende dug sammen med dit foldebord i træ. Se hele vores udvalg af duge til foldeborde i træ. Derudover har vi ligeledes transportvogne, som sikrer smart og sikker transport samt opbevaring af dine foldeborde i træ.

Har du brug for hjælp?

Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med alt fra tvivlsspørgsmål til råd og vejledning omkring, hvilke klapborde i træ du skal vælge. Har du behov for at se klapbordene i træ i virkeligheden, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Har du ikke mulighed for at besøge os i showroomet, kan du fange os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom