Firkantede klapborde

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Er du på udkig efter et firkantet klapbord, er du kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af firkantede klapborde og foldeborde i solide og robuste materialer, som er særdeles velegnede til alt fra udlejning til små og store arrangementer.

20 resultater

Sorter efter

Firkantede klapborde og foldeborde i professionel kvalitet

Er du på udkig efter et firkantet klapbord, er du kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af firkantede klapborde og foldeborde i solide og robuste materialer, som er særdeles velegnede til alt fra udlejning til udendørs og indendørs brug. Vores brede sortiment sigter bredt og egner sig derfor godt til mange forskellige lejligheder og events – alt fra små intime arrangementer til større fester og begivenheder. Uanset dit behov har vi med stor sikkerhed et firkantet foldebord, som kan gøre arbejdet. Se hele vores store udvalg af klapbord.

Hvad er fordelen ved et firkantet klapbord?

Et firkantet klapbord er velegnet til mange forskellige brugssituationer, om de er rektangulære eller kvadratiske. Fordelen ved firkantede klapborde er de mange indretningsmuligheder, hvor du kan stille an til både større og mindre arrangementer. Du kan opstille klapbordene på række (plast klapbordene kan for øvrigt sammenkobles via det integrerede låsesystem), i mindre klynger etc. De firkantede klapborde er ligeledes særdeles velegnede som arbejdsborde i både undervisningslokaler, mødelokaler og lignende.

Hvor høj max belastning har firkantede foldeborde?

Vores firkantede foldeborde fra Zown New Classic serien er uanset form og størrelse meget solide og robuste med høje max belastninger. Vi forhandler mange forskellige størrelser firkantede foldebord, som har følgende max belastning:
 • 70×70 – max belastning 225 kg
 • 90×90 – max belastning 425 kg
 • 120 – max belastning 181-525 kg
 • 150 – max belastning 890 kg
 • 180 – max belastning fra 270-1.050 kg
 • 183 – max belastning 315 kg
 • 200 – max belastning 850 kg
 • 240 – max belastning 1.050 kg

Har Zederkof tilbehør til firkantede foldeborde?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af diverse tilbehør til firkantede foldeborde. Vi har blandt andet duge i forskellige størrelser og farver, alskens skruer samt vogne til smart og sikker transport og opbevaring.

Har du brug råd og vejledning?

Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge 200 cm fremfor 240 cm. Telefonernes åbningstid er 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag. Mailindbakken har åbent 24/7, men du må forvente en svartid på op til 2 dage. Vi bestræber os dog på at svare hurtigst muligt indenfor åbningstiden. Du kan fange os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom