Runde klapborde

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et bredt udvalg af runde klapborde og foldeborde i solide og robuste materialer, som sikrer en lang levetid, og borde som du kan anvende igen og igen, hvorfor de er særdeles velegnede til alt fra udlejning til udendørs og indendørs brug. Vi har runde klapborde i flere forskellige størrelser, som egner sig godt til mange forskellige lejligheder og events – alt fra små intime arrangementer til større fester og begivenheder. Uanset dit behov har vi med stor sandsynlighed et rundt foldebord, som kan gøre arbejdet.

10 resultater

Sorter efter

Rundt klapbord og foldebord i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi et bredt udvalg af runde klapborde og foldeborde i solide og robuste materialer, som sikrer en lang levetid, og borde som du kan anvende igen og igen, hvorfor de er særdeles velegnede til alt fra udlejning til udendørs og indendørs brug. Vi forhandler både runde klapborde i plast fra Planet Zown New Classic serien og runde Eventborde med bordplade i krydsfiner lakeret med nitrocellulose lak. Vi har runde klapborde i flere forskellige størrelser, som egner sig godt til mange forskellige lejligheder og events – alt fra små intime arrangementer til større fester og begivenheder. Uanset dit behov har vi med stor sandsynlighed et rundt foldebord, som kan gøre arbejdet. Se hele vores store udvalg af klapbord.

Hvad er fordelen ved et rundt klapbord?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et rundt eller et firkantet klapbord skal du overveje følgende: Hvor mange mennesker skal du have plads til, hvor stort er det område, du skal indrette og hvor mange mennesker vil du gruppere sammen? Et rundt klapbord stiller lidt krav til indretningen, hvis det skal kunne rumme flere, men fordelene er, at placeringen af gæster rundt om et bord er mere inkluderende og lægger op til snak hele bordet rundt.

Hvor høj max belastning har et rundt foldebord?

Vores runde foldeborde fra Planet Zown New Classic serien er uanset form og størrelse meget solide og robuste med høje max belastninger. Vi forhandler i alt 7 forskellige størrelser runde foldebord, som har følgende max belastning:
  • Zown New Classic Cocktailbord Ø80 – max belastning 225 kg
  • Planet Zown New Classic Ø120 – max belastning 570 kg
  • Planet Zown New Classic Ø160 – max belastning 315 kg
  • Planet Zown New Classic Ø180 – max belastning 850 kg

Har Zederkof tilbehør til runde foldeborde?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af diverse tilbehør til runde foldeborde. Vi har blandt andet duge i forskellige størrelser og farver, alskens skruer samt vogne til smart og sikker transport og opbevaring.

Har du brug råd og vejledning?

Du kan altid ringe eller skrive til os, hvor du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge Ø160 fremfor Ø180. Telefonernes åbningstid er 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag. Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt indenfor åbningstiden. Du kan fange os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom