Mobil bar

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

3 resultater

Sorter efter

Mobil bardisk til erhverv – en fleksibel løsning

Hvad er en mobil bardisk? En transportabel eller mobil bar er præcis, hvad det lyder som: en bar, der kan flyttes fra sted til sted. Det betyder, at hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra til dit næste arrangement, kan du nu finde bardisken frem og placere den, hvor du vil – og omvendt kan du tage den væk, når der ikke er brug for den. Mobile barer er perfekte til caféer, restauranter, hoteller, konferencecentre, event- og udlejningsbureauer, der har brug for fleksibilitet.

Mobil bar – perfekt til store arrangementer

Skal du kunne sætte rammerne for forskellige arrangementer forskellige steder, har du brug for en transportabel bar, der nemt kan flyttes fra sted til sted. Vores mobile barer er den perfekte løsning. Vores transportable bardiske er perfekte til store arrangementer som konferencer, festivaler, koncerter og meget mere, og de kan sættes op næsten hvor som helst for at give dine gæster forfriskende drikkevarer. Vores bærbare barer er fremstillet af holdbare materialer og er designet til professionelt brug. De er nemme at samle og optager minimal plads ved opbevaring.

Flyt-bar: Flyt din bar fra sted til sted

Det er ingen hemmelighed, at en bar til dit arrangement kan tage det fra godt til fantastisk. Traditionelle faste barer kan dog være begrænsede, når det handler om at dekorere og skabe den ideelle atmosfære. Derfor er en transportabel bar den perfekte løsning for dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med til stil og fleksibilitet. Transportable barer er både fleksible og pålidelige og giver kunderne en enestående fuld serviceoplevelse uden de sædvanlige begrænsninger. Desuden kan de nemt flyttes og justeres, så de passer perfekt til ethvert rum og enhver anledning.

Bemærkelsesværdig drinkservice med ubegrænset frihed

En mobil bardisk er en ideel løsning for virksomheder, der har brug for fleksibilitet. Den har en robust konstruktion, men er let at flytte, når det er nødvendigt. Du kan finde transportable bardiske i designs, der passer til alle lokationer og giver en ubegrænset frihed til servering af drinks. Vores transportable bardiske er velegnede til såvel indendørs som udendørs servering på campingpladser, barer, restauranter, hoteller, caféer, festivaler, messer og lignende. Du finder et stort udvalg af transportable bardiske her på Zederkof. Vi har blandt andet en bambusbar – komplet med bambustag – der er det perfekte valg til et afslappet look. Du kan også finde en helt simpel bardisk, der kan passe ind i ethvert miljø.

Indendørs og udendørs – servering hvor det passer dig.

Har du en café, restaurant, hotel eller festudlejning, er en mobil bardisk helt uundværlig – men er det nok? Du skal selvfølgelig også kunne sætte rammerne for en behagelig oplevelse. Det gør du let med vores udvalg af barmøbler såsom barborde, barstole og loungemøbler. Med disse kan du skabe den perfekte atmosfære, som dine gæster vil elske. Uanset om du har brug for et afslappet loungeområde, hvor gæsterne kan sidde og snakke eller et vaskeægte bar set-up komplet med de klassiske høje borde og stole – vi har alt, hvad du skal bruge for at tage din indretning til næste niveau.

Køb professionel transportabel bar hos Zederkof

Uanset om du er på udkig efter en mobil bardisk til udendørs eller indendørs servering, er vi stolte af at kunne tilbyde den perfekte løsning til alle. Zederkof er din go-to grossist for professionelle og transportable barer. Vi har et bredt udvalg af produkter, herunder loungestole, loungeborde og andet inventar til erhverv. Hos os får du altid den højeste kvalitet og konkurrencedygtige priser. Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom