Klapborde plast

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af klapborde i plast fra Zown New Classic serien til de fleste lejligheder og events. Et plastik klapbord er særdeles velegnet til alt fra større arrangementer, små intime begivenheder til udlejning, da det grundet den høje og professionelle kvalitet kan anvendes igen og igen. Dertil er det utroligt nemme at håndtere og transportere.

23 resultater

Sorter efter

Plast klapborde til de fleste begivenheder og events

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af klapborde i plast fra Zown New Classic serien til de fleste lejligheder og events. Et plastik klapbord er særdeles velegnet til alt fra større arrangementer, små intime begivenheder til udlejning, da det grundet den høje og professionelle kvalitet kan anvendes igen og igen. Dertil er det utroligt nemme at håndtere og transportere. Hvis du skal afholde større arrangementer, har du ligeledes mulighed for at sammenkoble flere plast klapborde via et integreret patenteret låsesystem. Fordele ved et plastik klapbord fra Zederkof:
 • 10 års garanti
 • Høj kvalitet
 • Særdeles solide og robuste
 • Høj max belastning – helt op til 1.050 kg(!)
 • Mange anvendelsesmuligheder
Se hele vores store udvalg af klapbord.

Hvilke type klapborde i plast forhandler Zederkof?

Hos Zederkof er vi eneforhandler på det danske marked af klapborde i plast fra Zown. Zown New Classic er vores største kollektion af klapborde i plast. Vi forhandler dem i flere forskellige størrelser og former alle i den samme nye grå – Shark Grey – nuance, som har erstattet den tidligere lysegrå nuance. Zown New Classic serien scorer høj på æstetisk, teknik og ergonomi. Alle borde er produceret i det bæredygtige og slidstærke HDPE (High-density polyethylene), som giver et særdeles hårdført bord, som er både stød- og vandafvisende. De slidstærke borde kan altså anvendes ude som inde og er velegnet til udlejning, da de kan anvendes år efter år. Hvis de skal bruges til større arrangementer, kan alle firkantede borde sammenkobles via et smart patenteret låsesystem. Dertil er de utrolig nemme at håndtere samt transportere og opbevare. Vi tilbyder 10 års garanti på alle klapborde i plast fra Zown New Classic serien.

Hvor holdbare et klapbord i plast fra Zederkof?

Alle vores plast klapborde er udført i kraftig mørkegråt HPDE (high density polyethylen), som er særligt kraftigt og modstandsdygtigt overfor fugt, hvilket gør klapbordene oplagte til udendørs brug. De sammenklappeligt understel er af pulverlakeret stål med manuel lås på benene, som øger stabilitet ved brug. De hårdføre plast klapborde har ligeledes høj resistens mod fugt og små stød og meget lang levetid. Derfor medfølger der 10 års garanti på alle plast klapborde fra Zown. Dertil har vores plast klapborde høje max belastninger – helt op til 1.050 kg!

Hvilke tilbehør fås til plast foldeborde?

Vi har et stort udvalg af diverse tilbehør til vores plast foldeborde. Vi har alt fra små reservedele, duge og transportvogne. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af indretningen, har vi et udvalg af duge i forskellige farver og former. For sikker og nem transport og opbevaring har vi en række forskellige transportvogne til vores plast foldeborde.

Kan vi hjælpe dig?

Så må du endelig ikke tøve med at tage fat på os! Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen eller computeren til at hjælpe dig. Er du i tvivl om, hvilket plastik klapbord, du skal vælge, så kontakt os på info@zederkof.dk eller via telefon på +45 89 12 12 00. Telefonen har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom