Miljø og rengøring

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

5 resultater

Sorter efter

Hold arbejdsmiljøet rent i og udenfor virksomheden

Det er vigtigt, at ens arbejdsmiljø er renligt og ryddeligt. Dette gælder både indenfor og udenfor ved f.eks. indgangen eller rygeskuret. Hos Zederkof finder du askebægre, skraldespande og miljøstativer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, som kan hjælpe dig, dine medarbejdere og gæster til at vedligeholde den ellers nydelige og renlige atmosfære, som du har skabt. Et dårligt miljø kan nemlig have negative konsekvenser for ens medarbejderes arbejdsmorale og derudover ser det heller ikke professionelt ud, hvis der bare ligger cigaretskodder og skrald rundt omkring, hvilket godt kan få kunder og gæster til at holde sig væk. Sammen med Zederkof kan du holde dit virksomhedsmiljø nydeligt og pænt.

Udendørs askebægre til virksomheder og erhverv

Ved at placere udendørs askebægre ved dit tilladte rygeområde undgår du efterladt cigaretaffald ved din virksomhed. Mange har en tendens til blot at smide skoddet, hvis der ikke er en skraldespand i nærheden, men du vil heller ikke risikere, at der ved et uheld bliver sat ild til noget i affaldsspanden. Alt dette kan du undgå, hvis du investerer i et udendørs askebæger til din virksomhed. Vores askebægre kan enten monteres til jorden eller stå frit, hvor den tunge fod gør, at de ikke er nemme at vælte, men alligevel er flytbare, når det skal være nødvendigt. Vores cigaretdispensere kommer som tubeformet og kan indeholde mange tusinde cigaretskodder og affald, men som alligevel har et simpelt og veldesignet look, der vil passe ind ved stort set alle udendørs arealer.

Skraldespande med askebægre for et rent udendørs areal

Enhver virksomhed, arbejdsplads eller bygning bør som minimum have én skraldespand udenfor ved indgangen og adskillige indenfor. På den måde kan ens medarbejdere, kunder eller gæster smide deres affald ud og dermed ikke smide det udenfor eller ligge det mærkelige steder indenfor, og samtidig behøver de heller ikke at rende rundt med eller putte det i tasken. Vores affaldsspande kommer i et enkelt og diskret look, hvor der også er et askebæger i toppen. Dette er særdeles fordelagtig udenfor ved rygeområdet, eller så folk kan komme af med deres cigaretskod på en renlig måde, uden de selv skal bære rundt på det. Med vores skraldespande giver du alle mulighed for at kunne opretholde et nydeligt miljø indenfor såvel som udenfor. Ved alle vores produkter får du selvfølgelig 3 års garanti.

Zederkof hjælper alle deres kunder

Vi hos Zederkof hjælper gerne vores kunder, så de ender med det rette køb og mængde. Det gælder både før, under og efter dit køb fra os, hvor vi med glæde vil stå ved din side og rådgive. Det kan være alt fra antallet af askebægre til affaldsspande, samt hvordan du ellers kan forbedre det udendørs miljø med parasollerafskærmning eller et tredje element. Du skal bare kontakte en af vores medarbejdere i vores kundeservice, så vil de med glæde hjælpe og give dig faglig sparring, når det kommer til din virksomheds arbejdsmiljø og rene tilværelse. Du kan kontakte os ved enten at skrive en mail til info@zederkof.dk, ringe til +45 8912 1200 eller udfylde vores kontaktformular her på siden, så vi kan ringe dig op og hjælpe dig.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom