ForsideCafemøbler

CAFEMØBLER

1 resultat

  • Galv. bænk 4x4cm ben - 4 Sektioner

    105075

    Læg i kurv

Udendørs cafémøbler

Bor du i en bolig med tilknyttet terrasse eller altan, eller bestyrer du en café, så er det optimalt at få det bedste ud af pladsen på den. Der er mange muligheder for, hvordan du kan indrette, og det afhænger også i høj grad af, hvor meget plads du har. Måske ønsker du både et spise- og afslapningsområde samt et område til alle dine urtepotter – men hvordan udnytter du pladsen på den bedst mulige måde?

Her er cafemøbler et oplagt sted at kigge. Hos Zederkof har vi samlet et udvalg af udendørs cafemøbler i forskellige varianter, så der findes noget til altanen, terrassen eller fortovscaféen. Cafemøbler er kendetegnet ved at være små møbler – primært bestående af borde og stole. Oftest benyttes de på mindre plads – hvilket gør dem velegnede på caféer.

Caféinventar – til privat og erhverv

Størrelsen på cafemøbler gør det derfor også optimalt at inkorporere dem, hvis du har pladsmangel på din altan eller terrasse.  Alt efter hvor stor dit udendørsområde er, kan du finde de rette cafemøbler til formålet. En god udnyttelse af arealet skaber bedre rum – og hvis møblerne skal bruges på en cafe, kan du dermed også få plads til flere gæster.

Med cafémøbler fra Zederkof kan du skabe et hyggelig uderum på altanen, terrassen eller caféen, hvor du eller dine gæster kan nyde et lille glas vin eller en let middag.