Understel

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Længde

Hos Zederkof kan du se vores store udvalg af bordstel og bordben i professionel kvalitet. Vi har understel til borde i mange forskellige designs, så du kan finde det, der passer bedst ind i dine lokaler. Du kan finde moderne, minimalistiske og stilrene stel eller klassiske og elegante bordunderstel – alle i højeste kvalitet – så vi har noget til enhver smag.

34 resultater

Sorter efter

Understel til borde – Stort udvalg af bordstel til professionelle

Hos Zederkof kan du se vores store udvalg af bordstel og bordben i professionel kvalitet. Vi har understel til borde i mange forskellige designs, så du kan finde det, der passer bedst ind i dine lokaler. Du kan finde moderne, minimalistiske og stilrene stel eller klassiske og elegante bordunderstel – alle i højeste kvalitet – så vi har noget til enhver smag. Uanset størrelse eller form, har vi professionelle bordstel, som du kan bruge til at skabe en hyggelig og attraktiv atmosfære, hvor samvær og mødet mellem mennesker er i fokus.

Zederkof kan dække ethvert bord-behov

Vores sortiment af understel spænder vidt, og de kan bruges til alt fra kontorer, konferencecentre, events og hoteller til restauranter, caféer og barer. Bordstellet sørger for, at dine borde står stabilt, så gæsterne kan nyde deres måltider eller drinks ved et urokkeligt bord. Vælg mellem vores mange forskellige designs, materialer og farver. Vi har et stort udvalg af bordstel i metal, stål, støbejern, sort, sølv og bronze finish. Du kan bruge vores bordstel udendørs og indendørs, og de er ideelle som understel til bordplader af forskellig størrelser, tykkelser og forme. Vores sortiment af bordben inkluderer også forskellige former for understel til marmorplader, træplader og kompositbordplader. Vi har desuden et stort udvalg af andre samlede borde – blandt andet klapborde, konferenceborde, og kantineborde, så vi kan dække ethvert bord-behov.

Alle vores understel til borde:

  • Er af professionel kvalitet
  • Er slidstærke og robuste
  • Har mange kombinations- og anvendelsesmuligheder

Find den perfekte løsning hos Zederkof

Uanset om du har brug for et par caféborde eller borde til en hel restaurantkæde, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning – og det til konkurrencedygtige priser. Med vores ekstraordinære kundeservice, hurtige levering og brede udvalg af professionelle produkter til restaurant- og cafébranchen, er du i trygge hænder hos Zederkof. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail på info@zederkof.dk eller ringe til os på +45 89 12 12 00. Hvis du gerne vil se udvalget af bordunderstel i virkeligheden, kan du komme og se produkterne i vores store 700 kvadratmeter showroom beliggende på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Showroomet og telefonen er åben mandag-torsdag klokken 8-16 og fredag klokken 8-15, eller besøg vores hjemmeside døgnet rundt. Du får altid hurtig levering på 1-2 dage, og hvis du bestiller inden klokken 15, kan du have det allerede næste dag.

Zederkof A/S – Den førende grossist til din café, restaurant eller events

Vores mission er at give dig de bedste produkter og den bedste service, så du kan skabe et varmt og attraktivt miljø, hvor mennesker kan mødes. Vi vil gerne hjælpe dig med råd og vejledning til at finde det helt rigtige bordstel eller bordben, der passer til dine lokaler og behov. Se også hele vores store udvalg af understel til caféborde, der inkluderer stilfulde stel til loungeborde. Kontakt os i dag for at høre mere om vores produkter og få et godt tilbud! Vi ser frem til at høre fra dig.

Indret en stilfuld café med Zederkof

Hvis du ønsker at skabe en stilfuld café, er Zederkof det perfekte sted at starte. Vi har et udvalg af forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at indrette dine lokaler; for eksempel cafébænke og caféstole, der tilbyder god siddekomfort og et stilfuldt look. Du kan også finde forskellige, elegante bordplader, hvortil du kan vælge et bordstel, der passer perfekt ind i din cafes interiør – vi har alt, hvad du har brug for, når det kommer til cafémøbler. Hos os har du mange muligheder for at vælge den helt rigtige indretning til din café. Zederkof A/S tilbyder et bredt udvalg af bordstel, der passer til alle former for cafeer og restauranter. Vi har bordstel i mange forskellige størrelser, højder og farver samt i firkantede og runde former. Vores store udvalg af understel og bordplader giver dig mange kombinationsmuligheder, så bordene kan tilpasses dine ønsker og behov, og du kan skabe et smukt og stilfuldt miljø. Du er altid garanteret konkurrencedygtige priser og holdbare møbler, når du handler hos os.

Hvilke typer af understel har I?

Zederkof A/S tilbyder en bred vifte af professionelle bordstel og produkter, der kan bruges til mange forskellige formål. Vi har den perfekte løsning til møder, konferencer, undervisning, udstillinger og mange forskellige typer events og arrangementer. Vi har letvægtsstel i aluminium, understel med vippefunktion, der er velegnede til skriveborde, XL understel til ståborde og robuste, kraftige støbejernsstel – og mange af dem har justerbare fødder til ujævne gulve. Vi har et bredt udvalg af center bordstel rundt bord, der findes med enten en enkelt rund eller firkantet platform eller 3-4 fødder. Du kan også vælge duo understel med to ben, der er designet til rektangulære borde. Alle vores bordstel er robuste, slidstærke og designet, så de kan holde til at blive brugt på caféer, restauranter og konferencer i årevis. Uanset hvilket understel du vælger, er du sikker på at få stilfulde bordstel i høj kvalitet, og vi tilbyder op til 10 års garanti på flere modeller.

Hvilke bordstel skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilke bordstel du skal vælge, kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som grossist for restauranter, caféer, pizzariaer, hoteller, barer, messecentre og mange andre erhverv, og vi stiller altid gerne vores viden til rådighed for dig. Hvis du mangler vejledning eller inspiration til dit projekt, kan Zederkof-teamet hjælpe dig. Vores professionelle produkter er udviklet til vores kunders behov med fokus på komfort, design og langvarig styrke. Vælg den helt rigtige indretning til din café eller restaurant med Zederkof A/S. Vi glæder os til at høre fra dig!

FAQ

Hvilke typer bordstel har Zederkof A/S?

Zederkof har et bredt udvalg af understel til borde – alle er i professionel kvalitet og lavet til brug i blandt andet restaurations-, hotel- og eventbranchen. Vi har robuste bordstel i mange forskellige materialer, designs, farver og stilarter.

Hvor kan man købe bordben?

Du kan købe bordben og bordstel til café, restaurant, hotel, event eller konference på zederkof.dk. Vi tilbyder hurtig levering, overkommelige priser og holdbare møbler i professionel kvalitet.

Hvilket understel skal jeg vælge til min café eller restaurant?

Når du skal vælge understel til bordene på din café eller restaurant, er det vigtigt at vælge bordstel, der er robuste og slidstærke, så de kan holde til at blive brugt i mange år.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom