GLATZ PARASOLLER

6 resultater

 • Tilbud

  ALU-SMART 2,4x2,4m uden frisekant

  105149

  Se varianter
 • Tilbud

  ALU-SMART Ø2m uden frisekant

  105148

  Se varianter
 • Tilbud

  Fortello LED AKU inkl. batteri, 3x3m, m. frisekant

  105263

  Se varianter
 • Fortello LED AKU Inkl. batteri, 4x4m, u. frisekant

  105266

  Se varianter
 • Fortello LED AKU inkl. batteri, 3x3m, u. frisekant

  105265

  Se varianter
 • Tilbud

  Fortello LED AKU inkl. batteri, 4x4m, m. frisekant

  105264

  Se varianter

Glatz – schweizisk kvalitet

Glatz parasoller er schweizisk kvalitet, når det er bedst. Med over 125 års erfaring på markedet er der altså tale om en sværvægter inden for parasoller. Deres parasoller er kendetegnende ved tidløst design, stilrene materialer og høj kvalitet. Med en parasol fra Glatz får du ikke alene en parasol i absolut topklasse, du får også et væld af tilpasningsmuligheder. Du kan sammensætte parasollen, så den passer præcis til dit behov. Læs mere om de forskellige parasoller her.

Hvor vindstærk er en Glatz parasol?

Hvor slidstærk og solid en parasol end er, vil vind altid være en faktor, man skal være opmærksom på. Det har de hos Glatz selvfølgelig taget højde for. Derfor tester de alle deres parasollers vindmodstandsdygtighed i en vindturbine. Du kan altså stole trygt på, når vi siger, at Glatz er noget af det bedste, markedet har at tilbyde indenfor parasoller.

Se også vores store udvalg af markedsparasoller.

Hvilken Glatz parasol skal jeg vælge?

Det afhænger selvfølgelig af behov og plads, hvilken parasol der er mest velegnet til din café, restaurant, hotel og lignende. Parasoller fås i mange forskellige størrelser, farver og former. Vores brede sortiment afspejler godt vores kunders alsidige præferencer og behov.

Har du et stort område, du ønsker at dække, er vores 4×4 Fortello parasoller det oplagte valg, da de med deres firkantede form kan placeres i forlængelse af hinanden og derved dække et større område. Er behovet knap så stort er ALU-SMART parasoller mere velegnede med deres runde form og mindre statur.

Se også vores store udvalg af tilbehør til parasoller.

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Har du brug for gode råd og vejledning i forbindelse med valget af en Glatz parasol til professionel brug, skal du endelig ikke tøve med at tage fat på en af vores dygtige medarbejdere på info@zederkof.dk eller +45 89 12 12 00.

Vi hjælper hellere end gerne med at vælge din nye Glatz parasol, hvad end det er til den lille fortovscafé, gårdhaven i din restaurant, udendørs events eller blot terrassen hjemme i det private. Husk, at der medfølger 3 års garanti på alle vores Glatz parasoller.