Parasol med logo eller tryk

Logo- og reklametryk på parasoller

Logo- eller anden reklametryk på parasoller er særdeles godt som reklamesøjle, da det fungerer rigtigt godt som blikfang. Parasoller foran caféer, restauranter, hoteller og lignende er ofte det første, der fanger kunder og forbipasserendes blikke. Derfor er det en helt oplagt mulighed med tryk på dine parasoller, hvis du har et budskab, du gerne vil videreformidle.

Det er hovedsageligt caféer, hoteller og restauranter, der køber parasoller hos os, men vi tilbyder selvfølgelig også parasoller med tryk til eventbureauer eller andre typer firmaer, som ønsker parasoller til professionel profilering. Uanset, hvilken størrelse parasol du vælger, så anbefaler vi minimum 4 tagtryk på din parasol, så du sikrer synlighed hele vejen rundt om parasollen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål omkring logo- og reklametryk på parasoller, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på info@zederkof.dk eller +45 89 12 12 00. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde frem til de løsninger, der passer dig og dine kunder bedst.