Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Se vores fantastiske sommertilbud - spar op til 30% Se alle tilbud

Parasol med logo eller tryk

[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_layout_row _id=”2″ ][cs_element_layout_column _id=”3″ ][cs_element_content_area _id=”4″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][/cs_content][cs_content_seo]Logo- og reklametryk på parasoller
Logo- eller anden reklametryk på parasoller er særdeles godt som reklamesøjle, da det fungerer rigtigt godt som blikfang. Parasoller foran caféer, restauranter, hoteller og lignende er ofte det første, der fanger kunder og forbipasserendes blikke. Derfor er det en helt oplagt mulighed med tryk på dine parasoller, hvis du har et budskab, du gerne vil videreformidle.
Det er hovedsageligt caféer, hoteller og restauranter, der køber parasoller hos os, men vi tilbyder selvfølgelig også parasoller med tryk til eventbureauer eller andre typer firmaer, som ønsker parasoller til professionel profilering. Uanset, hvilken størrelse parasol du vælger, så anbefaler vi minimum 4 tagtryk på din parasol, så du sikrer synlighed hele vejen rundt om parasollen.
Har du spørgsmål?
Hvis du har nogle spørgsmål omkring logo- og reklametryk på parasoller, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på info@zederkof.dk eller +45 89 12 12 00. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde frem til de løsninger, der passer dig og dine kunder bedst.
 
 [/cs_content_seo]

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.