Forside Udendørs Parasoller Markedsparasoller

MARKEDSPARASOLLER

Viser 1–12 af 13 resultater

Søger du en firkantet parasol, som kan overdække et stort areal? Så kan du helt sikkert finde den rette her hos Zederkof.

Vi har samlet et bredt udvalg af firkantede parasoller, hvor størrelsen især vil være nyttig på caféer eller arbejdspladser. I vores sortiment finder du alt lige fra 3×3 mål til 5×5 mål – så du kan vælge den variant, der giver skygge til det store område, du har brug for.

Hvorfor vælge en firkantet parasol?

Der er flere grunde til at vælge en firkantet parasol frem for en rund. Først og fremmest fungerer en firkantet parasol især godt, hvis du skal have flere af samme model ved siden af hinanden. Firkantede parasoller kan stilles tæt op ad hinanden – og så undgår du de små solåbninger, som du vil opleve med runde parasoller.

Derudover har firkantede parasoller et fint design med skarpe linjer, som passer godt ind i den nordiske stil. Du har også muligheden for at vælge en parasol i den farve, du synes passer bedst ind i området, den skal stå i.

Tager du et kig under de forskellige produkter, kan du se nærmere specifikationer – så du er sikker på at vælge den helt rette variant.