Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Sæsonen er i gang - se alle de gode tilbud på cafémøbler, foldetelte og stabelstole Se alle tilbud

Kan en parasol stå ude hele året?

Parasoller findes i en bred vifte af størrelser, og hvis du har valgt en af de store modeller, kan det hurtigt blive en udfordring at flytte rundt på den. Måske står du i dilemmaet år efter år – hvad skal jeg mon gøre med parasollen, når sæsonen er slut? Og her er den nemme løsning bare at tænke kortsigtet og efterlade parasollen udendørs. Men kan man det?

Her er det vigtigt, at du undersøger beskrivelsen af din parasol, hvor det ofte vil fremgå, om den kan tåle at blive opbevaret udendørs eller ej. Uanset hvad, vil vi dog altid anbefale et parasolcover, som skåner skærmen godt i vinterperioden.

Sørg for at parasollen er tør

Mange skal alligevel pakke havemøblerne væk, og her kan parasollen lige så godt inddrages i projektet – det er nemlig det bedste for vedligeholdelsen! Den kan altså opbevares i skuret, garagen eller i huset, alt efter hvor du har plads.

Det vigtigste, når du skal opbevare din parasol, er, at solskærmen er helt tør, inden du pakker den ned. Du kan med fordel slå den ud på en sen solskinsdag i efteråret, så du kan være sikker på, at skærmen er helt tør. Når du slår den sammen, er det en god idé at opbevare den i en pose, hvor den vil være bedst beskyttet. Sørg dog for at holde posen lidt åben, så luften kan cirkulere.

Det er nemt at finde parasollen frem igen

Måske har du købt dine havemøbler med tanken om, at de skal stå udendørs hele året. Hvis det er tilfældet, kan det lyde rimelig besværligt, at du skal pakke din parasol væk. Men det er faktisk slet ikke så svært – hverken at pakke parasollen væk eller finde den frem igen.

Og hvis du først har brugt en del penge på den helt rigtige parasol, så vil vi anbefale dig at være på den sikre side i forhold til at passe på den. Vejret i Danmark er ikke til at regne med, og derfor er det også et sats, når du lader parasollen stå på terrassen uden for sæson. Når du sørger for at pakke den sammen og gemme den væk, så behøver du ikke at bekymre dig om parasollens stand, når du finder den frem igen.  

God vedligeholdelse af din parasol

En god vedligeholdelse af din parasol kan sikre en længere levetid. Vi har samlet 5 gode råd til dig, som ønsker at passe godt på din parasol:

  1. Sørg for, at parasollen er tør, inden du slår den ned

Det er ikke urealistisk, at du kan blive overrasket med en byge i det danske sommervejr. I det tilfælde vil mange nok søge indendørs og i den forbindelse slå parasollen ned. Men hvis parasollen først er blevet våd, er det faktisk bedre at lade den stå, og vente til den er tør igen. Hvis du slår parasollen ned, imens den er våd, kan der gå fugt i solskærmen, og stellet kan ruste.

  • Dæk parasollen til, når den ikke er i brug

Du kan købe et overtrækscover til de fleste parasoller, som du hurtigt og nemt kan dække din parasol med, når den ikke er i brug.

  • Fjern parasollen, hvis der kommer høje vindstød

Opbevar den i skuret eller garagen, så du undgår, at vinden vælter den omkuld.

  • Husk at rengøre parasollen i ny og næ

Vask solskærmen samt de bevægelige dele, hvor sand og andet skidt nemt kan sætte sig. Ofte kan du blive instrueret i, hvordan du bør vaske din parasol, når du køber parasollen i butikken.

  • Sørg for at imprægnere solskærmen

De fleste parasoller vil få brug for en vask en gang imellem, og i forlængelse af det er det altid en god idé at imprægnere dugen efterfølgende.

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.