Skrivebord

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Skrivebordet er en essentiel del af arbejdspladsen. Skrivebordet er omdrejningspunktet for det daglige arbejde, og det er derfor vigtigt at investere i gode skriveborde, som understøtter medarbejdernes komfort og ikke mindst arbejdsglæde. Det er endda bevist, at et godt skrivebord giver højere performance for medarbejderen. Klik igennem vores store udvalg, og find et skrivebord, der passer præcis til dit kontormiljø.

14 resultater

Sorter efter

Størrelse og overordnet indretning

Start med først at fremmest at tage mål af dit kontormiljø. Hvor mange medarbejdere skal sidde der, og hvor mange skriveborde skal du have plads til? Er der tale om et storrumskontor med et åbent kontormiljø, og hvordan er kontormiljøet inddelt? Eller har du små lukkede kontorer til én eller flere personer? Det kan også være, at du har brug for mange forskellige typer og størrelser af skriveborde, så de passer præcist til de forskellige steder.

Passer dit skrivebord til dine arbejdsopgaver?

Skrivebordet skal passe til den enkelte medarbejder og dennes arbejdsopgaver. Har personen brug for ekstra meget plads til papirer og dokumenter eller bruger medarbejderen primært skrivebordet til at have en computer på? Er der brug for mere end én computer ved samme skrivebord? Der er mange ting at overveje, og vi står klar til at guide dig med gode råd.

Hæve- /sænkeskrivebord

I dag kræver arbejdstilsynet, at skrivebordet kan indstilles, så det passer præcist til den enkelte medarbejder. Derfor er det rigtigt smart med et hæve sænkeskrivebord, som kan indstilles i højden. Samtidig giver det en afvekslende og sund arbejdsstilling at veksle mellem at stå op eller sidde ned i løbet af dagen. De fleste af vores hæve- /sænkeskrivebord er med el, så det er let at køre dem op og ned, men vi har også manuelle hæve sænkeborde, hvor du samtidig får bevæget dig lidt, når du kører det op og ned. Er du i tvivl om hvor højt et skrivebord skal indstilles? Så læs vores guide her.

Skrivebord med fokus på funktionalitet og design

Det er en god idé at se på funktionaliteten. Herunder hører, om skrivebordet er let at gøre rent. De fleste af vores skriveborde har et enkelt design og er lavet af praktiske materialer, der let kan tørres af med en klud. Vælg et skrivebord, der passer til din kontorindretning. Hvis du har et meget klassisk kontor og enkle rammer, gør det ikke noget, at skrivebordet larmer lidt mere i form af materialer, form og farve. Du kan også holde designet helt enkelt med et klassisk og tidløst skrivebord, der netop ikke larmer i rummet. Det er helt op til dig. Det vigtigste er komforten, og her kan alle vores borde være med. Vælg mellem mange forskellige træfarver samt farver på stellet. Vi har også et stort udvalg af øvrige borde. Måske mangler du et klapbord?
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom