Bordplader

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af bordplader til udendørs brug til cafe og restaurant. Vi har bordplader i mange forskellige størrelser, former, materialer og farver, som er særdeles velegnet til anvendelse i gårdhaven, på terrassen, i haven eller på fortovscaféen, når dine gæster skal forkæles med en lækker udendørs servering.

83 resultater

Sorter efter

Stort udvalg af bordplader udendørs

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af bordplader til udendørs brug til cafe og restaurant. Vi har bordplader i mange forskellige størrelser, former, materialer og farver, som er særdeles velegnet til anvendelse i gårdhaven, på terrassen, i haven eller på fortovscaféen, når dine gæster skal forkæles med en lækker udendørs servering. Når du køber bordplader til udendørs brug ved Zederkof, er du garanteret prisvenlige bordplader i professionel kvalitet. De fleste af vores bordplader til udendørs brug er lagervarer, hvorfor de efter bestilling kan leveres hurtigt – ofte i løbet af 1-2 hverdage. Bestil online allerede i dag! Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde de helt rette bordplader til udendørs brug, skal du endelig tage fat i en af vores dygtige sælgere, som står klar til at besvare dine spørgsmål. Du har også mulighed for at besøge os i vores 700 m2 store showroom i Fredericia. Du kan besøge os i vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os på matriklen, kan du altid skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.

Vælg mellem forskellige former og størrelser på bordplader

Vi har et stort udvalg af bordplader til udendørs brug i både kvadratiske, rektangulære og runde former. Størstedelen fås i dimensionerne 60×60, 70×70 og 80×80 samt Ø60, Ø70 0g Ø80. Størrelserne er oplagte til at skabe mange som få siddepladser på både større og mindre områder og kan kombineres og sammensættes i det uendelige alt efter behov. Den store variation i størrelser gør ligeledes, at man nemt og hurtigt kan ændre på indretningen, så den passer til ændrede behov. Guide til antal siddende ift. størrelse på bordplade Der vil selvfølgelig være forskel på, om der serveres en let anretning, kaffe og kage eller frokost/aftensmad, men som tommelfingerregel er nedenstående oversigt en god rettesnor.
 • 60×60: 1-2 personer
 • 70×70: 2-4 personer
 • 80×80: 3-4 personer
 • Ø60: 1-2 personer
 • Ø70: 3-4 personer
 • Ø80: 4-5 personer
Er du på udkig efter bordplader til indendørs brug? Se alle bordplader.

Hvilke materialer er vores bordplader lavet af?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af bordplader til udendørs brug i mange forskellige materialer. Ens for alle er den høje kvalitet, den store modstandsdygtighed over for vind og vejr og den lave grad af vedligehold. Uanset hvilken type bordplade til udendørs brug du vælger, er du sikret et produkt med lang levetid, hvis det anvendes og behandles korrekt. Størstedelen af vores bordplader til udendørs brug er fremstillet i varmpresset laminat og 100% genbrugstræ. Derudover har vi også bordplader af stål samt genbrugstræ . En af vores mest populære bordplader til udendørs brug er Werzalit rund bordplade i marmorlook, som står på mange caféer og restauranter rundt omkring i Danmark. Bordpladen udmærker sig ved sit stilrene og nordiske look, som passer ind i de fleste moderne indretninger. Derudover er bordpladen i et slidstærkt materiale, som sikrer lav vedligehold og lang holdbarhed. Generelt anbefaler vi ifm. valg af bordplader til udendørs brug:
 1. Til udendørs brug i direkte sollys anbefales bordplader i lysere farver
 2. Vi anbefaler, at understel skal veje mere end bordpladen for optimal stabilitet
Se vores store udvalg af understel til udendørs brug.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom