BORDPLADER

96 resultater

 • WERZALIT - Sort bordplade firkantet

  102622

  Se varianter
 • Ikke på lager

  WERZALIT - Marmorlook/messing bordplade rund

  102255

  Se varianter
 • INOX bordplade - rund

  100657

  Se varianter
 • Tilbud

  WERZALIT - Betonlook bordplade firkantet

  102621

  Se varianter
 • WERZALIT - Hvid bordplade rund

  102624

  Se varianter
 • WERZALIT - Factory bordplade rund

  102214

  Se varianter
 • WERZALIT - Sort bordplade rund

  102623

  Se varianter
 • WERZALIT - Sort/messing bordplade rund

  102210

  Se varianter
 • TEAK bordplade Rund

  102106

  Se varianter
 • TEAK bordplade firkantet

  102105

  Se varianter
 • WERZALIT - Boston bordplade firkantet

  102212

  Se varianter
 • INOX bordplade - FIRKANTET

  100676

  Se varianter

Er du på jagt efter en rund bordplade til professionel brug? Lad Zederkof hjælpe hurtigt og nemt.

En rund bordplade er både yderst elegant og kan være velegnet til både indendørs og udendørs brug. Når I skal vælge den rette, runde bordplade, er det vigtigt, at den har et stilrent udtryk, og samtidig er modstandsdygtig over for vind og vejr.

Hvis bordpladen skal bruges til café eller restaurant, er det ligeledes vigtigt, at den er nem at rengøre. Prøv f.eks. en af vores flotte, sorte bordplader i vores spændende udvalg. Find den helt rigtige runde bordplade allerede i dag her hos os.

Bordplader til café, restaurant og hotel

Hos Zederkof ved vi, hvor svært det kan være at finde den rette bordplade – derfor har vi sørget for at give vores kunder muligheden for selv at designe og sammensætte egne borde, så man kan få unikke borde præcis, som man ønsker og har behov for.

Her på siden kan I sammensætte jeres eget bord ved først at vælge en bordplade, som I kan få glæde af i mange år fremover. I sortimentet finder I blandt andet bordplader i werzalit, inox bordplader i rustfrit stål eller træ‐bordplader i flere smukke træsorter. Går I efter et mere farverigt udtryk, så har vi også en masse bordplader i flotte farver og med karakteristiske mønstre til ethvert sprudlende restaurantmiljø.

Når I har fundet den rigtige bordplade, så mangler I blot at finde et understel til bordet, som I føler, vil passe bedst til jeres miljø. Solidt håndværk, gennemført design og forbedret funktionalitet er kendetegnede for restaurantborde og caféborde hos Zederkof.

Hvis I har behov for råd og vejledning i valget af et nyt bord, så er I meget velkommen til at ringe til os på 89 12 12 00 og få en uforpligtende snak.

Udendørs bordplade

Vores bordplader kan ikke kun anvendes indenfor. Vi har mange forskellige bordplader, som egner sig godt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem alt fra små caféborde i stål i forskellige farver eller af enten træ eller andre modstandsdygtige materialer i flere forskellige størrelser. Fælles for vores udendørs bordplader er, at de kan modstå vejr og vind, og er UV-resistente, så de ikke mister farven. Derudover er de lette at rengøre samt lette at montere og pakke væk, når det ikke længere er udendørssæson.

Vi har udendørs bordplader i mange forskellige mål og former, som passer til vores forskellige bordstel. Det kan give god sammenhæng at anvende samme bordtype både ude og inde. Vælg et design, der passer til restaurantens cafémiljø, hotellets terrasse eller balkonen. Kontakt os for mere information om udendørs bordplader på telefon 89 12 12 00. Vi står klar til at rådgive dig om alt fra funktion til design.

 

Alt indenfor møbler og inventar til erhverv

Hos Zederkof tilbyder vi alt, indenfor møbler og interiør til erhvervsmæssig brug, herunder, bl.a. til caféer, restauranter, konferencer m.fl. Har vi ikke lige det, I er ude efter, så kontakt os hellere end gerne, og vi finder en god løsning sammen. Vi er en af Skandinaviens førende leverandører på området og har en bred og stor kundegruppe over hele Europa.

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar bag skærmen til at hjælpe dig godt videre. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og har et tæt og trofast samarbejde med en række udvalgte samarbejdspartnere.

Kontakt os, og hør mere.