Ingen match

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Transport af borde

Det er afgørende, for både effektiviteten og vedligeholdelsen, at have adgang til god og driftssikker transport af sine borde. Når du skal have en professionel hverdag til at køre, så skal udstyret være i orden. Det betyder, at du skal kunne køre dine borde frem og tilbage, uden at de tager skade, og uden at det volder dig og dine ansatte besvær. Du finder hos os et velovervejet udvalg af transportløsninger til dine borde, og det til lave priser.

Bordtransport er essentielt

Uanset om du arrangerer begivenheder, har skiftende bordopstillinger, eller på anden måde har brug for at opbevare og flytte mange borde, så er pålidelig bordtransport helt essentielt. De velafprøvede løsninger, som du finder her på siden, sikrer, at du ikke bruger unødig opbevaringsplads, og at du hurtigt kan få kørt bordene ud i den rette opstilling. Det er altså sund fornuft, både når bordene skal bruges, pakkes sammen og når de afventer den næste begivenhed på lageret.

God transport af borde er godt arbejdsmiljø

Transport af borde på en korrekt indrettet vogn er lig med et godt arbejdsmiljø. Du sikrer dine medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser, når deres fysiske arbejde med bordopstilling er så let som muligt. En bordvogn gør, at dine ansatte ikke skal slæbe mere end højst nødvendigt, og det er guld værd på både kort og langt sigt. En medarbejder, der har godt udstyr, er både glad for sit arbejde her og nu, og har også mindre risiko for at løbe ind i arbejdsskader.

En bordvogn sikrer transporten af dine borde

Vi er professionelle, og vi ved hvad der udgør god og solid transport af borde. Vores bordvogne, som du finder her på siden, er designet til at gøre dit liv nemmere, så du kan afvikle dine aktiviteter på bedst mulig vis. Det betyder eksempelvis, at vores vogne til konferenceborde kan løftes med truck. Det giver dig rig mulighed for at spare på kræfterne, når de store begivenheder løber af stablen.

Lave priser på transport af borde

Hos os kan du være sikker på lave priser og høj, professionel kvalitet. Vi har her på siden et bredt udvalg af løsninger til transport af borde i form af en palette af forskellige bordvogne. Se udvalget igennem, og find netop de bordvogne, som imødekommer dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har det mindste spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe, så du kan komme godt i mål.