Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Se vores fantastiske sommertilbud - spar op til 30% Se alle tilbud

Parasol til café

Der er ikke noget bedre, end når kalenderen siger forår, solens stråler begynder at varme, og temperaturen stiger i skyggen. Foråret gør noget ved os – og det er ofte noget, som giver anledning til en eller anden form for udendørsaktivitet. Hvis det endelig er varmt nok til at nyde en kop kaffe udendørs på yndlingscaféen med et tæppe over benene og en frakke til at varme overkroppen, så gør vi meget gerne det!

Derfor er det også vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit udendørsareal – uanset om det gælder siddepladser, solafskærmning eller varmelamper. Alt det du gør, kan nemlig forlænge din udendørssæson og dermed give dig endnu flere gæster!

Når vi snakker indretning af et udendørsareal til café, er det selvfølgelig ikke til at komme udenom en parasol! Den fylder og ødelægger måske endda en del af det æstetiske, men funktionerne er ikke til at komme udenom:

  • De kan slås op og ned, alt efter om dine gæster ønsker at sidde i solen eller foretrækker skygge.
  • Hvis den står rigtigt, kan det give en smule læ fra kølig vind.
  • I Danmark kan det ikke undgås, at der kommer en byge i ny og næ. Med en god parasol behøver du ikke at aflyse al udendørsservering på baggrund af lidt vand.

Dét skal du være opmærksom på

Der kan da ikke være så meget hokus pokus i at finde den rette parasol? Ikke desto mindre er der altså nogle punkter, som du bør være opmærksom på, så du ikke ender ud med en parasol, der ikke opfylder dine behov.

Størrelse

  • Størrelsen på de parasoller, som du skal have, kommer selvfølgelig an på størrelsen på dit udendørsareal. Her skal du overveje, om du vil have et par store parasoller, der kan overskygge et større område, eller om du hellere vil tilknytte en lille parasol til hvert bord. Hvis du vælger en mindre parasol, kan fordelen være, at gæsterne selv kan beslutte, om de ønsker skygge eller sol.

Funktioner

  • Vi er alle bekendte med parasollens primære funktion, men parasoller har forskellige tilføjelser, som du med fordel kan sætte dig lidt ind i, inden du tager dit valg. Kunne du for eksempel få brug for at vippe din parasol? Eller foretrækker du at være i stand til at justere højden? Der er mange muligheder, så sørg for at have styr på dine behov, så du ender med den rette parasol!

Design

  • Mange caféejere nyder at gøre noget ud af udendørsarealet, og her er parasollerne også en vigtig rekvisit. Parasollerne fylder ofte en del, og hvis din café er præget af grønne eller blå farver, vil det være nærliggende at vælge parasoller i samme nuance.

Brug parasollerne som reklamesøjle

I forlængelse af designet på parasollerne, vælger mange caféer at bruge parasollen som reklamesøjle, fordi der er god plads til et logo. I kan også vælge at tilføje caféens eget logo eller navn for at personliggøre designet. Hos Zederkof kan vi sagtens hjælpe dig med at få det rette tryk, så du får lige den parasol, som du ønsker.

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.