Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Sæsonen er i gang - se alle de gode tilbud på cafémøbler, foldetelte og stabelstole Se alle tilbud

Parasol til restaurant

Har du en restaurant eller café med udendørs servering? Så ved du sikkert godt, at en parasol er et must til at skabe de bedste rammer for gæsterne. ”En parasol er grim og klumset – og den fylder det hele”, tænker du måske. Men samtidig afskærmer din parasol for solen, så dine gæster kan nyde maden i behagelige omgivelser, og hvis der kommer en lille regnbyge, kan den også udgøre læ for dråberne, så du ikke behøver at aflyse al udendørsservering i det uheldige vejr.

Men hvilken parasol skal du vælge? Og hvad skal du være opmærksom på i din jagt efter en parasol, der både beskytter mod sol, regn og vind og samtidig fungerer æstetisk i forhold til dit udeareal? Læs med her, hvor vi kommer med vores bedste bud på, hvad du skal være opmærksom på!

Hvad er vigtigt, når du skal finde den rette restaurantparasol?

En parasol er ikke blot en parasol! Når du har en restaurant, skal parasollen slås op og ned hver dag, og samtidig skal designet naturligvis falde i din smag. Derfor har vi samlet tre overordnede punkter, som du bør være opmærksom på:

  • Hvor stor en parasol har du brug for?

Størrelsen på din parasol kommer an på dine behov samt størrelsen på det område, der skal dækkes. Når mulige gæster kommer forbi og skal beslutte, hvor de skal spise deres middag eller nyde en kop kaffe, så er det vigtigt, at det hele harmonerer. Hvis du har et småt udendørsareal, kan du sagtens vælge mindre parasoller til hvert bord, men hvis du har et stort udendørsareal, kan du også vælge store parasoller, som kan overskygge et større område.

  • Hvilke funktioner skal din parasol have?

Skal din parasol kunne vippes, skal den have krank eller skal den være flytbar? Alt dette skal du overveje! Når du åbner og lukker din restaurant, skal parasollerne slås op og ned – måske er der endda behov for, at du flytter dem rundt. Hvis parasollerne ikke har de funktioner, som du har brug for, så kan det nemt blive en sand kamp hver dag, når du skal forberede dig på at modtage gæster.

  • Har du holdninger til farve og kvalitet?

Du kan selvfølgelig gå all-in på funktioner og praktik, men hvem ønsker ikke også, at parasollerne ser flotte ud i samspil med de caféborde og -stole, som du har udvalgt nøje? Parasoller findes heldigvis i en bred vifte af farver, materialer og udtryk, så din parasol kan udstråle præcis det, som du ønsker!

Personliggør parasollerne til din restaurant

En parasol til restauranten er bare noget andet end parasollen til parcelhushaven, og derfor kan du godt tillade dig at være lidt kreativ!

En parasol er nemlig den perfekte reklamesøjle, og hvorfor ikke udnytte det, når du nu har den perfekte mulighed? Måske har din restaurant et logo, som skal pryde parasollens lærred? Det kan også være, at I har en samarbejdspartner, som skal have noget reklame? Uanset om I er på jagt efter en klassisk parasol, eller om I ønsker at personliggøre den, så er der rig mulighed for det.

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.