Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Bemærk, vores showroom i Fredericia har lukket hele juli måned. Telefoner, chat, infomail, lager og vareudlevering holder åbent som vanligt. Showroom åbner igen torsdag den 1. august 2024. Se alle tilbud

Hvordan låser man sin parasol?

Det er svært at styre vind og vejr, og derfor kan vi også nogle gange blive overraskede over den pludselige omskiftning. Selvom det er sommer i Danmark, og solen skinner, så betyder det altså ikke, at der er helt vindstille.

Måske har du selv prøvet det der med at gå rundt med en paraply eller sidde under en miniparasol på stranden, som pludselig bliver grebet af et vindstød. Når det sker, er det bare med at være hurtig – men det er altså ikke helt så simpelt med en stor parasol i haven.

Undgå at din parasol vælter

Det er ikke altid lige nemt at sikre parasollen, og det kan ende ud i flyvende parasoller i haven eller en parasol, der vælter ned i havebordet – men hvad skal du gøre for at undgå det?

Nogle vælger at slå parasollen ned, når det blæser, og det kan også være en god idé at lægge parasollen helt ned, når du er færdig med den – men det er også en smule besværligt, er det ikke?

Om ikke andet er det i hvert fald den sikre løsning, men det kræver også en del af dig, hver gang parasollen er i brug. I dette indlæg har vi dog samlet et par gode råd, som du kan benytte til at sikre din parasol bedst muligt mod blæsevejret.

Det er vigtigt med den rette parasolfod

En parasolfod følger ikke altid med, når du køber din parasol – og hvis den gør, er det sjældent, at det er en robust én af slagsen.

Men du skal ikke undervurdere vigtigheden af en god parasolfod. Den kan nemlig fås i en lang række forskellige vægtklasser, og den rette for dig afhænger af, hvor stor din parasol er. Ofte kan du læse på parasollen, hvad den anbefalede vægt er, men i virkeligheden vil vi faktisk bare anbefale dig at købe den tungeste parasolfod, som du kan finde.

Parasolfoden er nemlig det, der giver de bedste forudsætninger for at holde parasollen, hvor den skal være, og derfor skal der selvfølgelig ikke spares på den! Du kan heldigvis finde et stort udvalg af designs, så vi er helt sikre på, at der er den rette parasolfod til dig.

Har du brug for at rykke rundt på din parasol?

En meget tung parasolfod kan måske lyde afskrækkende for nogen – for hvordan rykker du lige sådan en rundt? Vi ved godt, at en parasolfod kan være meget svær at flytte rundt, og derfor kan det være en god idé at sætte hjul under, så du nemt kan rykke den rundt efter behov. Det vigtigste er blot, at hjulene kan låses fast, så de ikke glider rundt, så snart det blæser.

Hvis du ikke har behov for at rykke rundt på din parasol, kan du også vælge at grave parasollens rør ned. På den måde kan du i hvert fald være sikker på, at den ikke sådan lige vælter – til gengæld bliver parasollen væsentligt lavere med den løsning.

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.