Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Bemærk, vores showroom i Fredericia har lukket hele juli måned. Telefoner, chat, infomail, lager og vareudlevering holder åbent som vanligt. Showroom åbner igen torsdag den 1. august 2024. Se alle tilbud

Hvor stort skal partyteltet være?

Hvor stort skal partyteltet være?

Der er rigtig mange fordele ved at leje et partytelt såsom massere af plads, frisk luft og nem oprydning, men hvor stort skal sådan et partytelt være? Det kan være et større gætværk at forsøge sig med, så derfor har vi samlet de bedste anbefalinger herunder.

Indretningen af partyteltet

Ét af de mest afgørende faktorer for, hvor stort et telt du skal bruge, er indretningen – både borde og udstyr.

Ønsker du traditionelle langborde anbefales der minimum 1 m2 pr. spisende gæst, så de nemt kan komme rundt og sidde behageligt under spisningen. Langborde er en nem og effektiv indretning i dit partytelt og er den bordopsætning, som kræver færrest kvadratmeter.

Vælger du derimod runde borde, som kan skabe en rigtig flot og anderledes indretning, skal du regne med minimum 1,5 m2 pr. gæst, da de runde borde optager meget plads. Ved runde borde anbefales et partytelt på minimum 6 meter i bredden, så gæsterne nemt kan komme omkring bordene.

Til 45 spisende gæster anbefales et telt på minimum 5×10 meter, for at gæsterne kan bevæge sig godt rundt i teltet, når de skal til og fra deres plads.

Derudover skal du overveje, om du ønsker buffet, gavebord, lydanlæg eller endda et dansegulv, som selvfølgelig kræver ekstra kvadratmeter. Uanset om I skal være 10 eller 50 personer i partyteltet, er det derfor værd at lave regnestykket først  med eller uden ekstra plads til sjov, så I er sikre på, at alle gæster kan have en super god oplevelse.

Teltets placering

Udover indretningen, er det også vigtigt at medregne haven, terrassen eller pladsens areal, når partyteltets størrelse skal vælges.

Skulle vejret ikke være med jer, og det regner, er det vigtigt at medregne 50 cm på hver side af teltets sider for at sikre, at der ikke løber regn ind i teltet. På den måde er du sikker på, at vandet løber væk fra teltet frem for at løbe ind i teltet. På samme måde er det derfor også smart at placere partyteltet, så det ikke er til gene for omgivelserne, da et regnskyl kan sende større mængder vand på områder omkring teltet, end der ellers ville komme.

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.