Sådan opsætter du et buffetbord dine gæster vil elske

Buffetbord
september 26, 2023 Michael Kaiser

At skabe den perfekte buffet oplevelse kræver mere end bare lækker mad. Det handler om præsentation, flow og detaljer, der gør hele forskellen. Lad os dykke ned i, hvordan du kan forvandle dit buffetbord til en uforglemmelig oplevelse ved at tage inspiration fra nogle af de bedste praksisser og hvilke kvalitetsprodukter vi anbefaler fra vores udvalg.

Vælg det rette buffetbord

Det første skridt i at skabe en imponerende buffet er at vælge det rette bord. ZOWN New Classic XL fra Zederkof er robust, brugervenligt og kan nemt rumme en bred vifte af retter. Med muligheden for at sammenkoble flere borde er det ideelt til større begivenheder som messer og konferencer. Dets holdbarhed og 10 års garanti gør det til et sikkert valg for enhver eventplanlægger.

buffetborde zown

Skab et godt flow ved buffetbordet

Mennesker bevæger sig i grupper, især når mad er involveret. For at undgå trafikpropper og skabe et glat flow, start med kolde retter, fortsæt med varme retter og slut med desserter og drikkevarer. Overvej at bruge Zown New Classic – Tophylde til buffet bord for at give dit buffetbord en ekstra dimension. Placer drikkevarer på et separat bord for at undgå flaskehalse.

Husk at give masser af plads i begyndelsen og slutningen af buffeten, så folk har mulighed for at samles og betragte maden.

Arranger madbordet strategisk

Placer den mad der er billigst eller rigeligt af i begyndelsen af buffeten og de dyrere eller mere eksklusive retter mod slutningen. Dette vil sikre, at alle får mulighed for at smage på alt, og at intet går til spilde.

Anret dit buffetbord med stil

Et buffetbord handler ikke kun om maden – det handler også om præsentationen. Overvej at bruge et buffet bordskørtsæt m. 2 skørter fra Zederkof for at tilføje et touch af elegance til dit bord. Skørterne kan skjule bordbenene og give dit buffetbord et mere poleret og professionelt udseende.

Få professionel sparring til buffetbord

At skabe det perfekte buffetbord kræver planlægning, opmærksomhed på detaljer og de rette produkter. Med Zederkofs udvalg af kvalitetsprodukter kan du være sikker på, at dit buffetbord vil være centrum for opmærksomhed på din næste event. Uanset om du er en festudlejer, arrangerer en messe eller en konference, kan disse tips hjælpe dig med at skabe et buffetbord, dine gæster vil elske.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os på tlf 89 12 12 00 eller info@zederkof.dk.

Hos Zederkof er vi en af de førende grossister af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, festudlejning og events.

Med over 20 års erfaring og stor ekspertise er vi den perfekte sparringspartner alle der behov for professionelle produkter, hvor mennesker mødes.