ForsideMøblerBordPlastik bord

Ingen match

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Plastbord

Et plastikbord er en praktisk, funktionel og prisvenlig løsning, når du mangler et ekstra bord, der hurtigt kan sættes op og tages ned igen.

Hos Zederkof har vi samlet et bredt udvalg af plastikborde i forskellige former, størrelser og farver. I vores sortiment finder du blandt andet – helt eksklusivt – plastikborde fra ZOWN. Plastikmøblerne er meget holdbare, og kan findes frem igen og igen til diverse begivenheder. Vælger du et plastikbord fra ZOWN, yder vi hele 10 års garanti.

Klapbord i plastik – nemt at medbringe

Alle vores plastikborde er meget nemme at slå sammen og medbringe til havefester eller andre arrangementer. Plastik er et fantastisk materiale til udendørs brug, da det ikke skal vedligeholdes og kan tåle stort set alt vind og vejr. Det giver dig også muligheden for at bevare plastikmøblerne i mange år, fordi de blot kan tørres rene med en klud.

Skal du bruge plastikmøblerne til en havefest eller konference, kan du nemt skjule udseendet med en flot dug. På den måde bevarer du den praktiske løsning, samtidig med at du får det til at syne pænt og mere eksklusivt. Her hos Zederkof finder du også vogne, hvor plastikbordene kan placeres. Så er de både lette at opbevare samt hurtige at finde frem, når der er behov for det.