Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Se vores fantastiske sommertilbud - spar op til 30% Se alle tilbud

Guide til sceneopbygning – så let er det

Skal du arrangere en begivenhed og ønsker at skabe en mindeværdig scene? Uanset om det er til et firmaarrangement, et skole- eller teaterstykke, eller en koncert, er opbygningen af en scene et centralt element, der kan forvandle dit event fra godt til fantastisk.

Med Zederkofs scenemoduler er det nemmere end nogensinde at opbygge en professionel og imponerende scene. I denne guide viser vi dig, hvordan du trin for trin kan opbygge din scene med Zederkofs scenepodier.

Planlægning af scenen

Før du begynder, er det vigtigt at planlægge og være bevidst om dit behov. Overvej størrelsen på din scene, placeringen, og hvilken type arrangement den skal bruges til.

Zederkofs scenepodier kommer i forskellige størrelser, og er designet til nem sammenkobling, hvilket gør det let at opbygge en stabil og sikker grundstruktur, så du kan tilpasse scenen efter dine behov.

Valg af scenepodier

Hos Zederkof finder du et bredt udvalg af scenepodier. Vælg de moduler, der passer bedst til din planlagte scenes størrelse og form.

Vi har 2 forskellige størrelser scenemoduler.

Til mindre scener har vi moduler i 1x1m. Modulet vejer blot 16,5 kg.

Til de større scener har vi moduler i 1x2m, der vejer 35 kg. Benene, som skal tilkøbes separat, er justerbare i højderne mellem 0,6 og 1m.

Som ekstra tilkøb anbefaler vi trappe og rækværk som nemt bruges sammen med scenemodulerne.

Opbygning af scenen

Zederkofs moduler er designet til nem sammenkobling, hvilket gør det let at opbygge en stabil og sikker grundstruktur. På grund af den smarte låsefunktion, sættes de enkelte moduler sammen kun ved hjælp af en umbraco nøgle. Enkelt og nemt.

Der er en smule forskel i låsesystemerne som sammenkobler modulerne. Begge gøres ved hjælp af en umbraco nøgle, og du kan se forskellen på de 2 “clips” der låser dem sammen på billederne herunder.

Låseystem på mindre scenemoduler i 1 x 1m

Opbygning af scene

Låseystem på større scenemoduler i 1 x 2m

webshopmaterial2105977 7.jpg

De firkantede ben monteres desuden nemt uden værktøj.

Efter grundstrukturen for scenen er på plads, kan du tilføje tilbehør til scenen, der forbedrer både sikkerheden og æstetikken af din scene.

Dette kan inkludere gelændere og trapper. Med et skørt kan du desuden skjule scenens stålkonstruktion, hvilket giver et meget pænere udtryk.
Skørtet kan bruges til alle vores typer af scener, men dog kun op til en højde på 80 cm.

Hvis de skal bruges til scener med 1 meters højde, skal de specialfremstilles. Kontakt os, hvis vi skal klare den for dig. Vi hjælper dig helt i mål med dine ønsker.

scene

Så let er det at opbygge en scene med Zederkofs udvalg


Scenemodul 1x1m:


Du finder produktet i videoen her.

Hvis du ikke har behov for en scene opbygget i moduler, så kan vores mobilscene i stedet være den rette løsning for dig. Den er lettere at transportere rundt og sætte op.

Finpudsning og sikkerhedstjek

Det sidste trin er at finpudse din scene og udføre et sikkerhedstjek. Sørg for at alle dele er korrekt fastgjort, og at scenen er stabil. Nu er du klar til at imponere dine gæster eller kunder med en professionel og indbydende scene.

Få professionel sparring 

Med Zederkofs scenemoduler kan du nemt opbygge en imponerende scene, der vil tilføje et professionelt præg til dit arrangement. Uanset om du er en festudlejer eller arrangør af en messe, koncert eller konference. Husk, at god planlægning og opmærksomhed på detaljer er nøglen til succes.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 89 12 12 00 eller info@zederkof.dk.

Hos Zederkof er vi en af de førende grossister af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Med over 20 års erfaring og stor ekspertise er vi den perfekte sparringspartner for alle der har behov for professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.