Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Sæsonen er i gang - se alle de gode tilbud på cafémøbler, foldetelte og stabelstole Se alle tilbud

“Gæsternes reaktioin bekræfter, at vi har taget det rigtige valg”  Anders golterman, Sushi Room

Sushi Room byder på et åbent og indbydende mix af dansk- og japansk-inspireret indretning. Med minimalistisk enkelhed bliver rummet udnyttet optimalt, og gæsterne har taget godt imod Haderslevs nye japanske restaurant.

Da Sushi Room i Haderslev valgte at udvide deres populære take away-forretning med en restaurant i samme bygning, tog de fat i Zederkof for at få hjælp til indretningen.

­– Vi ville ikke have den typiske polstrede stol, som man ser på så mange restauranter. Vi ville have noget, der var vores eget. En kombination af enkelhed og praktisk indretning, som samtidig kunne skabe den rette stemning til Sushi Room, fortæller Anders Golterman.

Ander Golterman har tidligere samarbejdet med Zederkof, så det var helt oplagt for ham at benytte dem i forbindelse med denne opgave. På baggrund af hans ønsker udarbejdede Zederkof en række designforslag til den nye restaurant.

– Vi havde en super dialog med Zederkof. Jeg var imponeret over, hvor mange gode idéer de kom med. Vi fik fem-seks design-forslag, som var brugbare alternativer, der gav god mening på hver deres måde. Zederkof foreslog endda møbler, som ikke er en del af deres faste sortiment. De mange muligheder gjorde det let for os at vælge præcis den indretning og det udtryk, vi var ude efter.

Én kontaktperson giver ro på 

Samarbejdet med Zederkof har betydet, at Anders Golterman har kunnet fokusere på indretningen af restaurantens køkken, som han valgte selv at stå for. I processen har det betydet meget, at han har haft let ved at få fat på Zederkof, når der var spørgsmål.

– Vi har én kontaktperson, og man bliver ikke sendt rundt til forskellige medarbejdere, der ikke ved, hvad det handler om. Det giver ro på og gør det hele meget nemmere.

Fra tegning til virkelighed

Det er ikke altid at tingene ser lige så godt ud i virkeligheden, som de gør på en tegning. Spændingen var derfor stor, da  Anders Golterman og hans hustru og medejer Jingyi Yan, da folien endelig kom af møblerne.

– Det var nok det største øjeblik. Det endelige resultat så faktisk endnu bedre ud, end vi havde forestillet os, siger Anders Golterman. Et halv år efter åbningen  var Anders og hans hustru stadig meget begejstret for indretningen, og hver gang gæster komplimenterer indretningen, bekræftes de blot i deres valg af samarbejde med Zederkof.

Sushi Room’s løsning (inde- og udeservering):

 

Om Sushi Room

Anders Golterman og hans hustru Jingyi Yan har drevet Sushi Room i Haderslev som take away-forretning i otte år, inden de åbnede som restaurant med plads til ca. 60 spisende gæsterer og yderligere 30 gæster på den udendørs terrasse. Se meget mere på www.sushiroom.dk

Restaurant
1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.