Guide til nulstilling af hæve sænkebord, hvis det ikke virker

haevesaenkeborde
oktober 31, 2023 Michael Kaiser

Vi kender alle til det. Du er klar til at arbejde, men dit hæve sænkebord virker ikke. Det kan være frustrerende, især hvis du har brug for at justere bordets højde for at arbejde komfortabelt. Men fortvivl ikke. Der er løsninger, og oftest er det at nulstille dit hæve sænkebord, så bordets funktioner bliver genstartet.

Ofte er der hverken tale om en fejl ved stellet eller styreboksen. En nulstilling er typisk nødvendig, når bordet er blevet flyttet eller at hæve sænke funktionen ikke er blevet anvendt i et stykke tid.

Først bør du dog tjekke at alle kabler sidder korrekt.

Sådan nulstiller du dit hæve sænkebord

Der kan være en smule forskel på, hvordan en nulstilling udføres alt afhængig af, hvilken model der er tale om. Men hvis du følger disse trin, så vil metoden virke for langt de fleste hæve sænkeborde.

På vores borde med et easy stativ er det ganske ligetil. Her skal du blot trykke hold ned knappen i bund i 5-10 sek. Indtil det bipper og “hopper” lidt op, når nulstillingen er færdig.

nulstil haeve saenkebord

På andre modeller skal du gøre følgende: 

  1. Kør bordet helt i bund
  2. Tryk på ned knappen i 5-10 sekunder indtil stellet bipper og evt. “hopper” lidt op som tegn på at det er nulstillet. Ellers fortsæt til trin 3.
  3. Hold både op + ned knapperne i bund i 5-10 sekunder.
  4. Hold ned knappen i bund i 5-10 sekunder indtil der kommer en bip-lyd.

Nu er bordet nulstillet og virker igen.

Hvis disse trin ikke løser problemet, kan det være en god idé at kontakte Zederkof eller forhandleren for yderligere vejledning.

Har du købt dit hæve sænkebord hos Zederkof, tilbyder vi altid 3 års garanti på alle vores produkter.

Zederkofs udvalg af hæve sænkeborde

Hvis du overvejer at investere i et nyt hæve sænkebord, eller hvis du bare vil opgradere dit nuværende, er Zederkof det perfekte sted at starte din søgning.

haevesaenkeborde

Med et stort udvalg af hæve sænkeborde i professionel kvalitet, kan du være sikker på at finde det perfekte bord, der passer til dine behov.

haevesaenkeborde

Uanset om du handler som erhverv, offentlig institution eller som privatperson, tilbyder Zederkof kvalitetsborde med hurtig levering og fremragende kundeservice.

Vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning på tlf: 89 12 12 00 og info@zederkof.dk