Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Bemærk, vores showroom i Fredericia har lukket hele juli måned. Telefoner, chat, infomail, lager og vareudlevering holder åbent som vanligt. Showroom åbner igen torsdag den 1. august 2024. Se alle tilbud

Følger din indretning trenden for caféer og restauranter i 2024?

stole til cafeer

Her får du et indblik i de mest toneangivende trends for cafeindretningen i 2024. Årets trends er et modstykke til 00’ernes farveløshed og vidner om, at vi drømmer os til parisiske bistroer. Du ser særligt trends ved brugen af stole på de danske caféer, hvorfor du vil se trendsene udspille sig her først.

I år ser vi en markant tilbagevenden til de “Frankofile Vibes” med caféstole i klassisk Bistro-stil, der bringer en bid af Paris’ charme til dit lokale. Bæredygtighed er allestedsnærværende, hvilket også kommer til udtryk ved, at de naturlige farver samt materialer inviteres indenfor. Særligt farverne bør du tænke over i din indretning, da trends bevæger sig mod et mere farverigt og personligt udtryk.

Frankofile vibes med caféstole i Bistro-stil

Den franske bistrostil er i sig selv ikke ny. Hvis du har besøgt Paris, har du sikkert slentret ned af en af de hyggelige sidegader med toppede brosten og den ene charmerende café efter den anden. Den charme og hygge har vi i Danmark taget til os, og cafémøbler i fransk flet er derfor et hyppigt syn i det danske gadebillede i 2024.

Paris caféstol i grøn-beige


Nordisk natur – Bring jordlige og naturlige farver ind i indretningen

”Back to nature” er en del af den voksende bæredygtighedsdiskurs, som med rette fylder mere og mere i den offentlige debat. Det forgrener sig naturligt i danskernes måde at leve på og derved trækker debatten tråde helt ind i måden vi indretter os på. Det er derfor ikke overraskende, at møbler og interiør i jordlige, nedtonede, og naturlige materialer har vundet stort indpas i indretningen.

Toulouse caféstol


Color-crazy. Spice dit spiseområde op med farver!

Fra de farveforskrækkede 00’ere til de farveglade 20’ere. Vi er i den grad gået i den modsatte retning og omfavner farverne. Ikke nok med at vores påklædning ændrer sig i farvernes favør, gør vores indretning også. Du ser det hos flere danskere, der kastede sig over et DIY-projekt under corona og nu har hjemmemalede vægge i hjemmet. Denne tendens spilder over i vores æstetiske udtryk på fortovene, hvorfor du nok også har lagt mærke til flere farvestrålende bænke og stole på det seneste.

Paris 6 caféstol i blå, grøn og rød


Integrér mønstre i indretning for at bryde med de rene linjer

I tråd med de nuværende farvetendenser, du læste om tidligere, er mønstre ligeledes ved at vinde fornyet indpas i indretningen. Dette er ligeledes en reference tilbage til de glade 60’ere, hvor du ofte så farverige mønstre. Mønstre skaber spil og kontraster på en subtil og underspillet måde. Derved løftes din indretning på en sofistikeret måde, når du bringer forskellige mønstre ind i indretningen.

Edna caféstol


Sådan tilpasser du dit æstetiske udtryk i 2024

Dit sted er unikt, og derfor skal du ikke hoppe hovedløst med på hver en trend. Trends fortæller dig imidlertid noget om, hvor din branche er på vej hen. Vi danskere foretrækker i højere grad farver i de rum, vi bevæger os i – og det kan du bruge til din fordel.

Så hvis du ikke står overfor et nyindkøb af stole i øjeblikket, er Toulouse Caféstolen naturligvis ikke relevant for dig. Trenden er dog stadig relevant. Hvorfor?

Trenden er relevant for dig, fordi det fortæller dig noget om, hvilken retning din resterende indretning bør tage. Hvis det er telte, der står for skud, bør du måske overveje at gå med det blå telt frem for den sorte version for at følge trenden.

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.