Varme

Indendørs og udendørs varmelamper

Har I et område – enten ude eller inde – som skal varmes op eksempelvis i forbindelse med arrangementer, så er en eller flere varmelamper en god løsning. Zederkof sælger forskellige varmelamper såsom terrassevarmere, varmekanoner og ståborde med varme. En eller flere varmelamper er særligt uundværlige på de kølige sommeraftener og i det tidlige forår samt hen mod efteråret, hvor nogle gæster stadig foretrækker at sidde udenfor. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige varmeapparater, så I har mulighed for at finde den/de apparater, der kan levere den mest optimale varme til jeres gæster.

Størstedelen af vores varmelamper er til udendørs brug, men en del af dem fungerer også indendørs. Indendørs varmelamper kan være nødvendige i caféer eller restauranter med et koldt indeklima. Desuden er de yderst effektive til opvarmning af kolde haller eller lignende, der er beregnet til større arrangementer.

Et varmeapparat købt ved Zederkof kommer naturligvis, ligesom alle vores øvrige produkter, med 3 års garanti.

Vores forskellige typer af terrassevarmere og varmelamper

Hos Zederkof har vi varmelamper, der skal monteres i enten væggen eller på parasollerne. Disse er særligt smarte, da de dermed ikke står i vejen for gæsterne. Modsat har vi nemlig nogle høje varmelamper, der kan stå selv. De kan godt stå i vejen, men det smarte ved disse er, at de er nemmere at rykke rundt på. Du kan dermed flytte dem efter gæsternes og jeres egne behov.

Parasoller og varmelamper – det perfekte mix

Udover varmelamper har vi også en række øvrige produkter til udemiljøer på caféer, restauranter og hoteller. Her kan der blandt andet findes parasoller, der skal kan være med til at gøre et udeområde hyggeligt og samtidig beskytte gæsterne, når solen bliver for varm. De har dog også en positiv effekt i det koldere vejr, eksempelvis når duggen begynder at falde om aftenen. Desuden er flere af vores varmelamper beregnet til at skulle monteres på en væg eller netop på disse parasoller og markiser, så varmen også kan nå ud til de gæster, der sidder længere væk fra caféen eller restauranten. Parasoller/markiser og varmelamper går derfor godt hånd i hånd.

Vi er Nordens største leverandør af møbler, inventar og interiør til professionelle og vi har mange års erfaring med rådgivning vedrørende indretning af hoteller, caféer og restauranter. Har I derfor nogle spørgsmål til vores varmelamper eller øvrige produkter, så er I mere end velkommen til at kontakte os på info@zederkof.dk eller telefon +45 89 12 12 00.