Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Bemærk, vores showroom i Fredericia har lukket hele juli måned. Telefoner, chat, infomail, lager og vareudlevering holder åbent som vanligt. Showroom åbner igen torsdag den 1. august 2024. Se alle tilbud

“DE KA’ BARE LEVERE!” Mette Ravn, CEO Vingsted

Vingsalen er Vingsteds nye mødesal med siddepladser til ca. 800 personer. Den er indrettet med inspiration fra de smukke omgivelser, som man kan nyde i fulde drag gennem salens store glaspartier.

– Vores fornemste opgave er at stille attraktive rammer til rådighed for vores kunder. Det kræver, at vores lokaler og vores møbler er så fleksible som overhovedet muligt, siger Mette Ravn, CEO for Vingsted, som er et hotel og konferencecenter med fokus på at inddrage naturen i de mange aktiviteter, stedet tilbyder.

Der er mange forskellige og skiftende behov til indretningen af den nye Vingsal, der enten kan bruges som ét stort rum eller deles op i mindre sale. Den ene dag kan der være brug for et helt tomt lokale. Næste formiddag kan der være et møde, hvor der skal være stolerækker. Og om eftermiddagen kan der være behov for en opstilling med borde og stole til flere hundrede mennesker.

I modsætning til andre steder, hvor de har en fast indretning og kan bruge tungere møbler, så har vi behov for møbler, der er praktiske at håndtere i forbindelse med de mange omstillinger. Vores medarbejdere skal nemt kunne stable og flytte rundt på møblerne flere gange om dagen, fortæller Mette Ravn og tilføjer:

Zederkof kender vores behov, og de har et sortiment, der til fulde lever op til det, vi skal bruge.

Hurtig levering betyder uendelig meget

Mette Ravn fremhæver, at der ikke ventetid på ordrerne hos Zederkof, som de ellers kan opleve hos andre leverandører.

De ka’ bare levere. Vi kan ringe og bestille 500 stole, og så får vi dem med det samme. Og det er jo det, der er fedt!

Det giver os stor sikkerhed at have en leverandør som Zederkof, hvor vi kan stole 100 % på kvalitet og levering. Det betyder uendelig meget. Det betyder først og fremmest, at vi kan dække vores kunders behov. Og det er det, vi lever af.

Om Vingsted

Vingsted ­– aktivt hotel & konferencecenter har en historie, der går over 100 år tilbage. I dag er Vingsted et 3-stjernet hotel med 187 værelser, et 4-stjernet kursus- og konferencecenter, og så har det en 5-stjernet beliggenhed midt i Vejle Ådals smukke natur.

Ring 8912 1200 og hør, hvad Zederkof kan hjælpe jer med

Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og storkøkken til café, restaurant og event. Ring og lad os hjælpe jer med at finde de rigtige løsninger, eller se mere på zederkof.dk

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.