Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Se vores fantastiske sommertilbud - spar op til 30% Se alle tilbud

“Vi værner om det gode samarbejde”  Lagerchef, MCH

Danmarks største messe- og udstillingscenter lægger vægt på service, kvalitet og langsigtede samarbejder, når der skal vælges leverandører til de aktiviteter, der tiltrækker op imod en million besøgende om året.

– Vi har jo altid en ildebrand et eller andet sted, der skal slukkes, så er det vigtigt, at man har en leverandør, man kan stole på, siger MCH’s lagerchef, Steen Bjerregaard Tange Mark og uddyber:

Hos Zederkof får vi god og hurtig service. Jeg behøver ikke at bekymre mig, for jeg ved, at de får tingene til at lykkes. Og hvis der er noget med ordren, skal de nok give lyd. Det betyder, jeg ikke skal bruge tid på at følge op på dem.

En fin dialog og en fin pris

MCH køber ind i store mængder, så det vigtigt at finde frem til de rigtige løsninger og de rigtige priser.

– Vi har lige købet et stort parti stole, og vi har fundet en model, som vi synes har den rigtig kvalitet, er pæn og passer godt ind hos os. Selvom det jo bare er en skalstol, så er den er faktisk lidt eksklusiv at se på, siger Steen Bjerregaard Tange Mark og tilføjer

­– Det er en stol, der dejlig at arbejde med. Den er ikke for tung, og den er nem at stable. Det betyder også meget, for der er jo nogen, der skal flytte rundt på dem.

­– MCH køber ind i store mængder, og vi har en fin dialog med Zederkof, hvor vi bliver enige om tingene og finder en god pris, begge parter kan leve med.

Der er ikke noget at sætte en finger på

Steen Bjerregaard Tange Mark lægger vægt på at finde frem til gode samarbejdspartnere og holde fast i dem.

­– Vi værner om det gode samarbejde. Det er en bedre forretning end at hoppe frem og tilbage for at spare en femmer.

– Når vi først har fundet et møbel, der lever op til vores krav til look og kvalitet, kører vi videre med det, og så er det egentlig kun et spørgsmål om leverigstid. Og hvis der er udfordringer med levering på de store ordrer, så gør Zederkof alt, hvad de kan. Vi får det altid løst. Det er det, der kendetegner et godt samarbejde. Der er ikke noget at sætte en finger på, understreger Steen Bjerregaard Tange Mark.

Om MCH

MCH A/S er en delvis kommunalt ejet koncern, der ejer og driver MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank BOXEN. MCH råder over 15 haller med 110.000 indendørs m² til bl.a. messer, sport, koncerter,

MCH’s løsning:
Trend stol
Trend vogn
Ring tlf +45 89121200 og hør, hvad Zederkof kan hjælpe jer med

Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og storkøkken til café, restaurant og event. Ring og lad os hjælpe jer med at finde de rigtige løsninger, eller gå på opdagelse i vores sortiment online her

1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.