Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Sæsonen er i gang - se alle de gode tilbud på cafémøbler, foldetelte og stabelstole Se alle tilbud

 DE LEVER SIG IND I STEDET OG SÆTTER SIG IND I GÆSTERNES BEHOV Jonas Chan, Bestyrer af Lido Caféen, Vejle

Zederkof leverer møbler inde og ude

Lido Cafeen er en travl café, der ligger lige i hjertet af Vejle med Søndertorv til den ende side og indkøbscenteret Bryggen til den anden side. Zederkof har både leveret møbler til caféens indendørs og udendørs arealer.

For bestyrer Jonas Chan, der selv oprindeligt er uddannet møbeldesigner, handler godt design også om at finde det rigtige forhold mellem pris og kvalitet. Lido Caféen har mange forskellige arrangementer og mange forskellige gæster, så møblerne skal både se pæne ud, være funktionelle og kunne holde til at blive brugt.

Zederkof har et meget bredt sortiment, hvor vi kan finde alt det, vi har brug for. Og det er super kvalitet til prisen. Sortimentet dækker møbler i alle prisklasser fra low-budget til high-end. De rammer spot on med deres design-DNA.

De er passionrede

Jonas Chan fremhæver Zederkofs service og rådgivning i forbindelse med indretning af Lido Caféens udendørs arealer og møde/konference-afdelingen, som er fuldt udstyret med Zederkof-møbler.

Det er en pålidelig og loyal samarbejdspartner, der ikke er bange for at kommentere på dine valg – også de dårlige, siger Jonas Chan.

De lever sig ind i stedet og sætter sig ind i gæsternes behov. Hvis du f.eks. forelsker dig i et stort plankebord, fortæller de dig, hvis de synes, det ødelægger flowet i restauranten. Det er den form for rådgivning, der gør, man føler, at man får man fuld valuta for pengene.

Lido Cafeens løsning (ude servering):

     

 

Får hjælp  med det samme.

Zederkof har en god kundeservice. De er altid tilgængelige, og man får hjælp lige med det samme Det er ikke noget med at skulle udfylde en formular og så vente to uger på at blive ringet op af en sælger, siger Jonas Chan, der slutter af med et godt råd:

Hvis man er i gang med et større projekt, så tag ud og se Zederkofs showroom. Det giver et bedre overblik. Møbler skal ses i virkeligheden.

LIDO_800x800_2
1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.