Boulevarden 129

På Amager Boulevard 129 ligger en lille perle af en nyrestaureret bodega og spisested. Så snart du træder ind ad døren, mærker du historiens vingesus. Væggene er prydet af gamle vægmalerier, som viser et udsnit af områdets historie. Og netop vægmalerierne var et vigtigt element under restaureringen og indretningen af stedet.

Når stil og indretning går op i en højere enhed

Malerierne er alle i den brune ende af farveskalaen, og det var vigtigt for Søren Herlev Jørgensen, en af indehaverne af Boulevarden, at møblerne skulle understøtte og komplementere malerierne, og ikke stjæle opmærksomheden med spraglede farver. Malerierne er stedets sjæl og det stemningsgivende element, når kunderne nyder forfriskninger og traditionel dansk mad i de gamle lokaler. De var derfor på udkig efter borde, stole og barstole i en nedtonet og brunlig stil. Her passede Classic modulborde, stole og barstole perfekt ind. Classic møblerne blev valgt ud fra et visuelt perspektiv såvel de lå i et prisvenligt leje. Æstetik og kvalitet skal hænge sammen. De fik tilsendt testmøbler først, som overbeviste dem om stil og kvalitet, og det var med Sørens egne ord: Spot on.

Prisvenlige møbler i professionel kvalitet

De har prissat deres mad og drikke, således det matcher det lokale klientel. Pris og udbud skal fungere, hvorfor de har valgt at køre med fornuftige priser. Et princip som ligeledes afspejler sig i deres øvrige købsmønstre: Zederkof er ikke det dyreste, men bestemt heller ikke det billigste valg, men endte med at være det gode valg for Boulevarden.

Boulevarden 129's løsning (inde servering)  

         

Boulevarden 129

Boulevarden ligger, som navnet antyder, på den historiske Amager Boulevard, og har siden åbningen haft masser af medvind. De kan blandt andet bryste sig af 5 stjerner af Berlingske samt en nominering i særpriskategorien “Smørrebrød” ved Årets Ret 2022 af Danske Madanmeldere.

Få syn for sagen og besøg Boulevarden på Amager Boulevard 129, 2300 København S. Du kan se meget mere på www.boulevarden129.dk

Fest opdækning DGI VejleKonference DGI Vejle