ForsideUdendørsBord bænkesæt

Bord/bænke sæt

Bord bænkesæt i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi et stort og velassorteret udvalg af bord bænkesæt i professionel kvalitet, som egner sig til et utal af forskellige brugssituationer. Alt fra festivaler, havefester, firmaarrangementer eller større fester og events m.m. Vi har bord bænkesæt som hurtigt og nemt kan opsættes og pakkes væk igen og vi har ligeledes bord og bænkesæt, som er velegnede til mere permanente opstillinger.

Foruden at score højt på æstetik er vores bord bænkesæt ligeledes praktiske. Flere af vores bord bænkesæt er udstyret med sammenklappelige understel, som gør både stablingen og opbevaringen hurtig og nem. Derudover er flere af vores bord og bænkesæt behandlet med  , der gør dem særligt resistente over for det finurlige danske vejr, som til tider viser sig fra sin barske side. Kontinuerlig udsættelse for eksempelvis vand kan medføre misfarvning af træet, hvorfor vi anbefaler at opbevare bord bænkesæt tørt, når de ikke anvendes.

Når du vælger bord bænkesæt fra Zederkof er du sikret produkter i professionel kvalitet, som egner sig til opstilling på al slags underlag og kan anvendes år efter år, hvis de bruges og opbevares med omtanke.

Hvilke typer bord bænkesæt har I?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af bord og bænkesæt i både rektangulære og kvadratiske former. Vi har alt fra de traditionelle sammenklappelige sæt, som ofte pryder festival- og markedspladser o.l., børne bord bænkesæt til sæt med bord og bænke integreret i én ramme. Alle borde bænkesæt er slidstærke, i professionel kvalitet og

Standard og Brau Bord bænkesæt fås alle i komplette versioner med bord og 2 bænke eller som enkeltdele.  og i varierende bredder samt i natur og sort. For maksimal komfort har vi ligeledes bænke med ryglæn samt tilhørende hynder.

Derudover har vi ligeledes bord bænkesæt, hvor bord og bænke er integreret i én ramme, hvilket kan være praktisk til eksempelvis mere permanente opstillinger. Ved permanente opstillinger uden beskyttelse for vind og vejr udsættes bord bænkesættene for større grad af slitage, hvilket har en påvirkning af deres levetid. Flere af vores bord bænkesæt egner sig derved ikke til permanent opsætning udendørs.

Bord bænkesæt til børn

Hos Zederkof har vi bord bænkesæt designet specielt til børn, hvor sidde- og bordhøjde selvfølgelig er lavere. Bord bænkesæt til børn er perfekt til både havefesten, institutioner eller børnemiljøer på caféer og restauranter o.l. Se vores børnebord bænkesæt her.

Hvordan bør bord bænkesæt opbevares?

Til sikker og fleksibel opbevaring og transport anbefaler vi et praktisk opbevaringsstativ og -vogn. Vi har et udvalg af opbevaringsstativer i høj kvalitet, som kan rumme stabling af mange borde bænkesæt på én gang. Når bord og bænkesæt skal stables, gør vores opbevaringsstativer det ligeledes let og effektivt, idet der kan stables mange sæt i ét stativ, og de kan derved nemt flyttes rundt med truck, kran eller pallevogn og giver derved en praktisk opbevaring af bord og bænkesæt.

Se vores tilbehør til bord bænkesæt.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde det helt rette bord og bænkesæt, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores showroom i Fredericia.

Du kan besøge os i vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os på matriklen, kan du altid skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.