RUND PARASOL

Viser et enkelt resultat

  • Alu-Tvist - Parasol med tilt

    104514


    Læg i kurv

Står I og mangler en solid rund parasol til jeres udendørs caféområde, restaurant, hotelmiljø eller til et udendørs event i sommermånederne? Find den helt rigtige runde parasol i vores store sortiment her på siden allerede i dag.

Overdækning på udendørsarealer med en rund parasol

En god rund parasol er den bedste løsning til at skabe optimal overdækning og afskærmning for solen. Har I et udendørs miljø med siddende gæster, er det vigtigt at have en god parasol, så gæsterne kan sidde i skygge og samtidig ikke får det for varmt i solen. Især i de varme og solrige sommermåneder er det en rigtig god idé at have en eller flere runde parasoller opstillet rundt omkring på jeres udendørsarealer.

Hos Zederkof forhandler vi et spændende udvalg af runde parasoller i forskellige modeller, farver og størrelser. I er meget velkommen til at udforske de forskellige modeller nærmere her på siden og finde den, der bedst matcher lige netop jeres behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller er I tvivl om jeres valg af parasol. Vi står klar med relevant og personlig rådgivning, der sikrer jer en god oplevelse her hos os.

Kontakt os og hør meget mere om vores spændende løsninger allerede i dag.