Ingen match

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Parasolfod

Hos Zederkof finder du et fint udvalg af parasolfødder til din terrasse, så dine gæster altid er sikret en god mulighed for skygge. En parasolfod skal passe lige til din terrasse, så om du søger en parasolfod på hjul, en parasolfod til fliser eller bare er på udkig efter en tung en af slagsen, så finder du den her. Hos Zederkof er de fineste parasolfødder samlet lige til din virksomheds behov.

 

Parasolfod med god tyngde

En af de vigtigste ting at huske, når du vælger parasolfod, er størrelsen på din ønskede parasol, så tyngden af parasolfoden kommer til at matche din parasol. Der er ikke noget værre end en parasol på afveje. Hos Zederkof finder du parasolfødder i forskellige størrelser og tyngder, så har du fundet en flot kæmpe parasol på 3×3 meter, så finder du også foden dertil her. Så er det bare op til dig at vælge den eller dem, som passer bedst til din terrasse.

 

En rigtig terrasse er med parasoller

Selv i Danmark, hvor solen har sin egen vilje, er en terrasse intet uden en parasol. Dine gæster skal have en mulighed for skygge og afslapning i gode omgivelser. Om det er terrassen på dit hotel, din café, din restaurant eller noget helt tredje, så er det ikke en fuldført terrasse, før du tilføjer en parasol eller to. Som alle ved, står en parasol ikke af sig selv, så med din yndlingsparasol følger der selvfølgelig en lige så lækker parasolfod. Hos Zederkof finder du parasolfødder til fliser, parasolfødder i stål og parasolfødder på hjul – det er bare at vælge!

 

Skab muligheder med en parasolfod på hjul

Det vigtigste ved en parasolfod er selvfølgelig, at den holder parasollen oprejst og bliver, hvor den skal. Men bare fordi din parasol skal blive stående og ikke rejse med vinden, behøver du ikke være begrænset af, at den ikke kan flyttes. Med en parasolfod på hjul vil du have helt styr på parasollen, men stadigvæk kunne ændre indretningen på din terrasse. En parasolfod er meget tung, og har du ønsker om en mere omstillingsparat terrasse til forskellige selskaber, er en parasolfod på hjul en stor hjælp. Ingen skal ødelægge ryggen for at flytte den, og du får nye uendelige muligheder i dit terrassedesign. På den måde bliver parasollen også en designmulighed frem for kun at være en nødvendighed.