Forside Telte Oppustelige telte

Oppustelige telte

X-gloo oppustelige telte

Hos Zederkof.dk kan vi stolt præsentere det hotteste promotion og reklametelt, som der findes på markedet lige nu. X-Gloo er et oppusteligt, modulbaseret letvægts telt med et funktionelt design, som ikke tager mere end 15-25 minutter at stille op. Vores udvalg af X-Gloo-telte fås i størrelserne 4×4, 5×5, 6×6 og 8×8. Du kan derfor finde lige nøjagtig den størrelse, du skal bruge. Alle af vores X-Gloo kommer samlet med en håndpumpe, reservedele, barduner og taske – og det er lige til at bruge. Hvis det skal gå hurtigt, kan du også tilkøbe en elektrisk pumpe.

Vi er generelt utrolig stolte af vores udvalg af teltløsninger, som, vi mener, kan opfylde de flestes behov – her er X-Gloo oppusteligt telt ingen undtagelse. X-Gloo er lavet i de absolut bedste materialer, som både er vandtætte og brandgodkendte, hvilket gør dem særdeles egnede til både indendørs og udendørs brug. X-Gloo-teltene er et smart eventtelt, som kan sikre dig, at du får maksimal positionering og opmærksomhed. Man vil i hvert fald ikke kunne undgå at se din stand eller bod med en af X-Gloo oppustelige telte.

X-gloo – det bedste oppustelige eventtelt til dato

Med en X-Gloo kan du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed eller brand ved forskellige messer eller events. At den både kan bruges udenfor og indenfor betyder, at ingen vejrmæssige udfordringer vil stå i vejen for dig. At investere i X-Gloo gør dig ikke bare mere synlig, men du vil også blive husket for din stand eller bod. Uanset hvad du sælger eller ønsker at skabe opmærksomhed omkring, så er X-Gloo en smart investering, som du kan bruge år efter år og igen og igen.

Det fantastiske og yderst fordelagtige ved et X-Gloo-telt er deres fleksible og modulbaserede system, hvor du nemt kan udskifte enkelte elementer, som fx tagdækningen eller søjlerne. Det vil sige, at du kan personalisere dit telt, så det bliver nøjagtigt, som du vil have det. Du kan mikse og matche på kryds og tværs af farver og du kan samtidig ved hjælp af forbindelseselementer udvide teltet, så det bliver til en helt modulær teltby.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har fundet noget i vores sortiment af teltløsninger eller markedsføringsartikler, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Du kan både ringe på tlf. +45 98 12 12 00, skrive til vores mail info@zederkof.dk eller tage kontakt via vores chat nede i højre hjørne. En af vores dygtige medarbejdere vil gøre sit for at hjælpe dig med dit teltkøb.