Multipavillon telte

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Multipavillon  

Hos Zederkof.dk finder du et stort udvalg af multipavillontelte, som er blandt vores mere populære produkter på grund af deres mange anvendelsesmuligheder. Et multipavillontelt er særlig velegnet til større arrangementer og begivenheder som fester, studentergilder, messer og udendørsevents. Vores pavillontelte fås i forskellige størrelser, så du kan finde netop det telt, du skal bruge til din næste fest. Modulerne kan fås fra 3×3 meter og helt op til 12×12 meter. Alle vores teltpavilloner er lavet i aluminium og dugen kommer fra brandet Airtex, som er i 100% polyester belagt med akryl og imprægneret med et middel, der er baseret på teflon. Det sikrer en lang levetid, god solbeskyttelse og en overflade, der holder sig pæn og lys. Vores udendørspavilloner kan bygges og kombineres på kryds og tværs af hinanden, så du kan skabe nøjagtig det telt eller havepavillon, som du skal bruge til at huse dine gæster. Det er en nem løsning, som passer til alle formål. Se også vores store udvalg af pavillon telte.

Multipavillon til en udendørs oplevelse udover det  sædvanlige

Vores multipavillontelte er lavet af særdeles god kvalitet og er dermed perfekte til professionel brug. Med vores telte giver du dine gæster en uforglemmelig oplevelse udover det sædvanlige. Teltpavillonernes smukke organiske former vil kunne imødekomme de flestes behov og er oplagte til større fester som bryllupper, firmaarrangementer, studentergilder osv. Hvorfor, du skal investere i et pavillontelt eller en af vores andre teltløsninger, skyldes teltes mobilitet og fleksibilitet. Det er et festlokale, du selv har kontrol over og selv kan bestemme, hvor du vil placere. Du er ikke fasttømret til ét bestemt sted som med bygninger. Multipavillontelte har en standardstørrelse med en sidehøjde på 2 meter og op til 5 meters kiphøje ved vores store modeller. Dit antal af gæster burde derfor ikke stoppe dig i at købe et pavillontelt, partytelt, bubble-telt eller en helt fjerde teltløsning. Med et telt fra Zederkof.dk får du skabt en hyggelig og eksklusiv atmosfære, som dine gæster vil huske og mindes lang tid efter.

Interesseret i vores multipavillon? Kontakt os nu

Hvis en af vores multipavillontelte har fanget din interessere, skal du virkelig ikke tøve med kontakte os eller gøre et køb. Du vil ikke fortryde det. Har du spørgsmål til vores teltprodukter eller en helt samlet løsning, skal du bare kontakte vores kundeservice, der altid står klar med gode råd og faglig rådgivning. Uanset om det er før, under eller efter et køb. Du kan ringe til os på + 45 89 12 12 00, skrive en mail til info@zederkof.dk eller kontakte os via live chatboksen nede i højre hjørne.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom