Ingen match

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Bordvogn og stolevogn

Effektivisering og aflastning på arbejdspladsen er vigtige parametre, som kan gøre en kæmpe forskel for dig og dine medarbejdere. Her bidrager bord- og stolevogne i høj grad, hvis du arbejder i et erhverv, hvor borde og stole jævnligt skal flyttes rundt, sættes op og tages ned igen.

Hos Zederkof finder du et bredt udvalg af forskellige bord- og stolevogne, som både vil spare tid og aflaste medarbejderne. Du har muligheden for at flytte et stort antal stole eller klapborde på en gang – det handler blot om at stable de forskellige genstande, så de står eller ligger stabilt, og derefter kan du nemt flytte rundt på stablen ved hjælp af hjulene.

Se også vores store udvalg af konferencemøbler

Køb din bordvogn eller stolevogn hos Zederkof

Vores bord- og stolevogne kommer i forskellige størrelser – og dermed er belastningen på dem også forskellig. Inden du vælger den vogn, som du skal bruge, kan du med fordel overveje, hvor meget plads og hvor høj en vægt, den skal have kapacitet til.

Det fremgår under hvert enkelt produkt, hvilke genstande den pågældende vogn er beregnet til at køre med. Alle vores vogne er af høj kvalitet – og de kan dermed bære den kapacitet, der loves under hver enkelt produktside.

Se også vores udvalg af konferenceborde