Ingen match

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Ejer du en bar eller café, eller ønsker du blot muligheden for at lange drinks over disken hjemme i privaten – så kan du med fordel tage et kig på siden her.

Hos Zederkof finder du et stort udvalg af flexbarer, som kan bidrage til et gennemført lokale – hvad end det er en bar, restaurant, café eller et område i din bolig. Her finder du et utal af forskellige løsninger, som kan sammensættes, så du får præcis den størrelse og det design, du ønsker for dit barområde.

Flexbar både til private og erhverv

En flexbar er et oplagt valg – både hvis du er privat person, men også til erhverv i form af restauration eller andet. Vores udvalg af flexbarer kommer i forskellige designs, så du kan finde den, der passer ind på din eksklusive cocktailbar eller bodegaen nede på hjørnet, som langer kolde fadøl over disken.

Alle vores designs findes i forskellige størrelser og former, så du får den bedste mulighed for at sammensætte den helt rette bar – som opfylder alle dine krav og ønsker på området. Med en flexbar fra vores sortiment, kan du få et gennemført barområde til din restaurant, café eller privaten, så du kan begynde at servere kolde drikkevarer til dine kunder eller venner.