ForsideInteriørStandere & køsystem

Standere

Afspærringsstolper og standere til håndtering af kødannelse

Hos Zederkof har vi et bredt udvalg af standere samt tilbehør i form af bånd, flettorve og bannere. Standerne har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og de bliver blandt andet ofte anvendt til at håndtere kødannelse uden for restauranter, caféer og diskoteker. De kan også anvendes til at markere et udemiljø eller blot afskærme gæsterne fra det omkringliggende miljø, mens de sidder udenfor og nyder maden og selskabet.

Standerne fås i forskellige farver og modeller. De er yderst anvendelige, uanset om de skal bruges til afskærmning, til at håndtere kødannelse eller til et eksklusivt VIP- eller gallaarrangement. Afskærmningsbannere, bånd og torve til ophæng mellem to standere fås ligeledes i forskellige farver. Vi trykker selvfølgelig også logo eller et andet ønsket print på både bånd og bannere.

Standere til VIP- og gallaarrangementer

Vores elegante Royal standere i rustfrit stål belagt med enten guld eller krom, er uundværlige til et VIP- eller gallaarrangement, hvor de understøtter den eksklusive stemning. Toppen af standerne er afrundet, og man kan sætte flere sammen ved hjælp af de matchende eksklusive torve med eller uden flet.

En rød løber hører sig også til, og vil sammen med standerne sørge for en eksklusiv Hollywood-lignende indgang til din gæster. Skal der være bryllup, kan en hvid løber også være den perfekte løsning. Vi har løbere og tæpper i et væld af farver.

Zederkof – eksperter i udemiljøer

Vores kvalitet er din garanti, og derfor tilbyder vi altid som minimum en 3-årig garantiperiode på vores produkter. Dette gælder også vores standere og tilbehør. Derudover tilbyder vi også prismatch. Fortæl os gerne, hvor du har set varen billigere – så regner vi på, om vi kan matche deres pris.

Du finder en formular til vores prisgaranti her på siden. Vi skal blot have et link til den side, hvor du har set produkterne billigere, og så vil vi vende tilbage med vores stærkeste pris.

Hos Zederkof er vi eksperter i udemiljøer til caféer og restauranter, og har du spørgsmål eller brug for vejledning til valg af standere, bannere og tilbehør, er det vores fornemmeste opgave at hjælpe. Ønsker du tryk på dine bannere eller bånd til standerne, så kontakt os gerne for et uforpligtende men godt tilbud.

Vores medarbejdere i kundeservice sidder klar med råd og vejledning på telefon (+45) 8912 1200. Du kan også skrive til os i chatten her på siden eller sende en mail til Info@zederkof.dk