Konferencebord

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Ingen match

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Konferenceborde til professionelle

Hos Zederkof er vi stolte af at kunne tilbyde dig markedets bedste konferenceborde – ofte også på tilbud. Vores konferenceborde er klassiske, minimalistiske og i høj kvalitet, og desto flere borde du køber, desto højere rabat opnår du. Konferenceborde er alsidige og egner sig bl.a. godt til konferencer, møder, spisning, udstillinger, eksaminer og mange andre former for events og sociale arrangementer. Restaurationer, hoteller og konferencecentre kan have stor glæde af vores konferenceborde, der fås i flere forskellige mål og designs. Vælg mellem konferenceborde, der kan klappes sammen eller med en fast ramme til mere permanente opstillinger, og kombiner dem vores udvalg af tilhørende konferencestole. Sortimentet tager både hensyn til ergonomi, design og det samlede udtryk.

Sammenklappelige borde til midlertidige opstillinger

Konferenceborde, som kan klappes sammen, er en smart og mobil løsning, der ofte bruges af vores kunder til midlertidige opstillinger. De er yderst velegnet til lokaler med stor omskiftelighed samt lokaler der bruges til undervisning, møder, eksaminer eller lignende aktiviteter. De sammenklappelige konferenceborde fås i flere forskellige længder og bredder. Vi har også de mindre enkeltmandsborde, der er velegnet i haller til midlertidig opstilling – deraf navnet ”eksamensbord”. Muligheden for nem opbevaring og transport er den store fordel ved de sammenklappelige borde. Du kan med fordel tilkøbe en bordvogn, der vil gøre det nemt og enkelt at transportere og opbevare bordene. Vi har et stort udvalg af klapstole, der ligeledes let kan pakkes sammen, transporteres og opbevares i samme depot.

Zederkof – Eksperter i konferencemøbler

Hos Zederkof har vi samlet alle konferencemøbler på ét sted. Du kan både købe konferenceborde og konferencestole, og sammensætte dem præcis som du ønsker. Konferencebordene kan både bruges enkeltvis eller placeret op mod hinanden i rækker. Konferenceborde er velegnet til indendørsbrug, og bør ligeledes altid opbevares indenfor ved normale og ensartede temperaturer. Udsættes de for temperatursvingninger eller fugt, kan bordpladen i værste tilfælde tage skade. Er det borde til udemiljøer, du er på udkig efter, er vi stolte af også at være storleverandør af bordplader og caféborde til udendørsbrug. Vores kvalitet er din garanti, og hos os er du altid sikret 3 års garanti. Har du set konferencebordene billigere et andet sted, matcher vi denne pris. Fortæl os gerne, hvor du har set varen billigere – så regner vi på, om vi kan matche deres pris. Du finder en formular til vores prisgaranti her på siden. Vi skal blot have et link til den side, hvor produkterne er billigere, og så vil vi vende tilbage med vores stærkeste pris. Hos Zederkof har vi specialiseret os i møbler, inventar, isenkram og storkøkken til caféer, restauranter og events, og vores bredde udvalg kan tilpasses hver enkelt kundes behov. Vi er eksperter i konferencemøbler, og har du spørgsmål eller brug for rådgivning til valg af møbler til dit næste event, konference eller lignende, er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig. Vores medarbejdere i kundeservice sidder klar med råd og vejledning på telefon +45 8912 1200. Du kan også skrive i chatten her på siden eller sende en mail til Info@zederkof.dk
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom