Ingen match

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Er du på udkig efter spritstandere til butikken, institutionen eller kantinen? Uanset hvilket formål du skal bruge din spritstander til, har vi et udvalg af spritdispensere på stander eller med vægbeslag. Alle vores spritdispensere er i et enkelt og tidløst design, som passer ind i ethvert miljø.

Spritdispenseren er kommet for at blive, efter vi har fået øjnene op for, hvordan god håndhygiejne er med til at reducere sygdom. Sprit er nemlig et rigtigt godt supplement til den almindelige håndvask og er perfekt til steder, hvor der kommer mange mennesker. Det er en god idé at placere dispenserne centrale steder såsom ind- og udgange samt ved mødelokaler, restauranter, kantiner og toiletter eller elevatorer.

Spritdispenser på stander eller væghængt

Om du skal vælge en spritdispenser på stander eller en udgave til at hænge på væggen, afhænger helt af mulighederne på det enkelte sted. Udgaven på en stander kan flyttes rundt, hvis du har brug for det, mens den væghængte version egner sig godt til stationære placeringer, såsom ved elevatorer eller toiletter.

Både vores standere og væghængte dispensere har en drypbakker, så du kan undgå trælse plamager af sprit på gulve eller borde. Vælg en version, der er inklusive dispenser, som blot skal opfyldes, eller vælg en stander, hvorpå du kan placere din egen håndsprit. Vores dispensere doserer en tilpas mængde sprit, så du undgår overforbrug.

En god investering

Ved brug af håndsprit reducerer man en stor del af de bakterier, der findes, hvor mange mennesker benytter sig af de samme ting. Det gælder alt fra knapperne på elevatoren, kaffemaskinen, telefoner, tastaturer. Gør det nemt for medarbejderne, kunderne eller gæsterne at anvende håndsprit ved at placere stationer i nærheden af kontaktpunkter. Selvom både sprit og en dispenser er en udgift, så er det en investering på lang sigt i form af raske medarbejdere med færre sygedage.