Forside Covid-19 Afstand Afspærringsstolper

AFSPÆRRINGSSTOLPER

Viser alle 7 resultater

 • ROYAL Stander

  100972


  Se varianter
 • KOMMERCIEL stander

  100973


  Se varianter
 • Flettov til stander - 1,5 meter

  100979


  Se varianter
 • Tov til stander - 1,5 m

  100977


  Se varianter
 • CLASS stander

  100974


  Se varianter
 • Tov til stander - 2,5 m

  104693


  Se varianter
 • KOMMERCIEL stander - sort-stål m. flad fod

  104654


  Læg i kurv

Afspærringer er nødvendige – især i og efter Corona-tiden. Det gælder både i forhold til kødannelse for at ensrette og for at afspærre døre eller passager. Men afspærring kan heldigvis være meget mere end gule eller røde plastikbånd, der bliver spændt midlertidigt op. Hos Zederkof har vi et stort udvalg af flotte afspærringsstolper til enhver anledning, der passer ind i ethvert miljø. På den måde kan du vælge en farve, der passer til omgivelserne, eller vælge en farve, der passer til dit event.

Afspærringsstolper i forskellige farver til forskellige anledninger

Vi har mange forskellige afspærringsstolper med bånd på, og vi forhandler også mange forskellige, løse bånd og snore, så du kan udskifte dem alt efter hvilken type event du holder. Vi har både klassiske og mere moderne stolper og ved at tilpasse dem med snore kan du skabe dit helt eget udtryk. Vælg en afstandsstolpe med udtrækssele, hvor du hurtigt kan trække selen ud, når der er brug for det. Du kan også vælge en elegant udgave med snor, der har et mere eksklusivt udtryk og egner sig godt til VIP-arrangementer, eksklusive events eller på hoteller.

Afspærring til Corona

I forbindelse med Corona har mange fået øjnene op for mere sikkerhed, og det er en tendens, der er kommet for at blive. Det er blevet nødvendigt med mere fokus på sikkerhedskontrol og ikke mindst at kunne styre større menneskemængder i forbindelse med events. Afspærringsstolper har eksisteret i lufthavne i mange år, men er nu også en naturlig del af indretningen i storcentre, hoteller og butikker.

Afspærringsstolperne hjælper os med at huske på de gode vaner og er et hint i en travl hverdag om, hvor der er ensrettet, hvilken vej vi skal gå, og hvordan vi skal stille os i kø. Kontakt os, hvis I vil høre mere om vores afstandsstolper.