Forside Beklædning/tekstil

Beklædning & tekstil

Hos Zederkof finder du diverse beklædning og tekstil til caféer, restauranter og hoteller. Her vil du blandt andet opdage et stort udvalg af duge og servietter , der er uundgåeligt for personalet i servicebranchen. Både tøjet og bordbeklædningen er alt sammen med til at højne hele det samlede indtryk hos gæsterne, da det får jer til at fremstå professionelle.  

Skab et flot helhedsindtryk med kvalitetsrige duge og servietter 

Med vores store udvalg af duge og servietter har vi noget for enhver smag, og når du skal finde det, der passer bedst til netop dit sted, kan du med fordel se nærmere på vores forskellige duge- og servietserier. Her har du mulighed for at finde et stort udvalg i netop den stil, du søger. Uanset om du ejer en sushirestaurant, der mangler duge eller dækkeservietter i en autentisk japansk stil, eller om du søger klassiske kvalitetsduge og -servietter til en gourmetrestaurant, kan du finde det her hos os.

Alle vores duge og dækkeservietter kommer i forskellige designs og kvaliteter, hvor du både kan finde nogle i stof og papir. Stofdugen er for dig, der ønsker at skabe et sted i en eksklusiv stil, men dette kræver naturligvis også mere arbejde i form af vask. Papirsduge og -dækkeservietter er for dig, der ikke foretrækker en helt så formel indretning, men som stadig ønsker at gøre det hyggeligt for dine gæster. Papirsduge er perfekte i en travl café eller restaurant.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette gøres på tlf. +45 89 12 12 00 eller mail info@zederkof.dk, hvor vores medarbejdere i kundeservicen altid er klar til at hjælpe dig. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores 700 m2 store showroom i Fredericia, hvor du kan se nærmere på vores produkter.