Fængslet

"De ser vores behov, før vi selv gør"  Charlotte Ørnsvig,  Konferencechef, FÆNGSLET

Hurtig omstilling af borde og stole

FÆNGSLET i Horsens byder på rå og autentiske rammer for møder, konferencer og fester. Men de samme rammer giver også udfordringer, når der skal købes møbler til de hurtigt ekspanderende aktiviteter.

Vi har en helt særlig udfordring, fordi vores borde og stole skal transporteres over lange afstande og henover forskellige belægninger af fliser og brosten. Det stiller store krav til transportvogne og hjul, fortæller konferencechef, Charlotte Ørnsvig.

Så snart vi havde kontaktet Zederkof, kom de ud og kiggede på forholdene herude. Det er den form for engagement, der gør, at vi sammen kan finde frem til de helt rigtige løsninger.

Med et godt kendskab til stedet kunne Zederkof rådgive FÆNGSLET og give kompetent sparring omkring hvilke vogne og hjul, der ville være bedst egnede til den daglige transport af møblerne. Zederkof hjalp også med at finde frem til stole, der fylder mindst muligt, når de stables i forbindelse med opbevaring.

Zederkof leverer aldrig bare en hyldevare. De går ind i en åben dialog og tilpasser løsningen til vores behov. Og fordi de sætter sig ind i vores forretning, så ser de også behov, vi ikke engang selv har været opmærksomme på. De er oprigtigt interesserede i, at vi får den bedste løsning.

Hurtig levering giver tryghed

Selvom aktiviteterne på FÆNGSLET og i konferenceafdelingen har udviklet sig meget hurtigere end forventet, har Zederkof hele tiden kunnet følge med.

Tingene går stærkt her, og pludselig fik vi brug for mange flere møbler, end vi først havde regnet med. Men det var ikke noget problem, for Zederkof var leveringsdygtige. Det giver en stor tryghed, at vi altid kan regne med hurtig og effektiv service. Særligt fordi vi udvikler os meget, og vores behov ændrer sig løbende, understreger Charlotte Ørnsvig.

Leje eller eje?

I takt med at FÆNGSLET har udvidet sine aktiviteter, har det store spørgsmål været, om man skulle leje møbler til konferencer og fester m.m.

For en virksomhed som vores, har det været oplagt at vurdere, om det bedst kan betale sig at købe eller leje så stort et antal møbler. Og takket være Zederkofs leveringssikkerhed, kvaliteten af deres møbler og ikke mindst muligheden for at tilkøbe reservedele, så vi selv kan reparere, er vi sikre på, at det i det lange løb bedst kan betale sig for os at eje vores møbler. Det giver os større fleksibilitet. Og vi har tillid til, at Zederkof kan levere de møbler, vi har valgt, i mange år fremover.

Om FÆNGSLET

Det tidligere statsfængsel i Horsens åbnede i 2012 som kulturinstitution under navnet FÆNGSLET. I dag lægger FÆNGSLET hus til et fængselsmuseum, overnatning, café, iværksætteri, store koncerter, kunst- og kulturfestivaler og erhvervskonferencer.

Ring 8912 1200 og hør, hvad Zederkof kan hjælpe jer med

Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og teltløsninger til café-, restaurant-, konference- og eventbranchen. Ring og lad os hjælpe jer med at finde de rigtige løsninger, eller se mere på zederkof.dk

FÆNGSLETs løsning:

Event Cafe og ståbord

ImageImageImage