DGI Huset Vejle

"De får tingene til at lykkes"  Direktør Roland Christiansen, DGI Huset Vejle

Rette produkter og skarpe priser 

Når DGI Huset Vejle lægger lokaler til alt fra sportsbegivenheder og messer til konferencer og firmafester, så er der gode chancer for at gæsterne sidder på stole leveret af Zederkof.

Zederkof har et sortiment og en bredde, der gør, at de er interessante for os. Og så er det et godt brand og en solid virksomhed, der også er her i morgen, fortæller direktør Roland Christiansen.

DGI Huset Vejle er en non-profit organisation med tilknytning til idrætsorganisationen DGI. Huset rummer bl.a. møde- og konferencefaciliteter til både små arrangementer og store begivenheder med flere tusinde deltagere.

Det vigtigste for os er, at Zederkof har de rette produkter, og at vi kan blive enige om en skarp pris. I den forbindelse er Zederkof gode til at foreslå alternative produkter, så vi finder frem til en løsning, der passer til budgettet, siger Roland Christensen og fortsætter:

Men hvis jeg skal fremhæve én ting, så er det, at de er meget gode til at lytte. Det lyder måske som en kliché, men de forstår vores behov, og de forstår også, at der kan være mange forskellige behov. Og i sidste ende er det nok det, der gør, at de ender med at få ordren.

Man behandler hinanden med respekt

Roland Christiansen lægger også vægt på samarbejdet i forbindelse med de store ordrer, Som DGI Huset Vejle lægger hos Zederkof.

Jeg vil kalde samarbejdet ukompliceret. Der er aldrig problemer med at få fat på dem. Det går lynhurtigt, og de får altid tingene til at lykkes. Vi kan mærke, at det er lige så vigtigt for dem at nå i mål med den rigtige løsning, som det er for os.

At det hele foregår i en stille og rolig tone er bare et ekstra plus. Det er voksne mennesker, og som virksomhed har de en kultur, hvor man behandler hinanden med respekt. Det er en kultur, jeg befinder mig godt i. Det er kort sagt en fornøjelse at handle med dem.

Om DGI Huset Vejle

DGI Huset er Vejles kongres-, messe- og idrætscenter. Der er seks haller, 2 svømmehaller, fitness- og cyklecenter, mødelokaler og restaurant. DGI Huet Vejle udgør et samlet areal på godt 19.000 m2.

DGI Huset Vejles løsning:
Ring tlf +45 89121200 og hør, hvad Zederkof kan hjælpe jer med

Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og storkøkken til café, restaurant og event. Ring og lad os hjælpe jer med at finde de rigtige løsninger, eller gå på opdagelse i vores sortiment online her

Fest opdækning DGI Vejle Konference DGI Vejle Konference, TREND stole DGI Vejle