Myselfie

Myselfier er en sjov 'photo booth', der skaber glæde og minder imellem mennesker til alle festlige lejligheder, hvor gæsterne selv skal have muligheden for at skabe de gode minder fra arrangementet.

Sæt myselfie op som en fast installationved indgangen til hotellet, din restaurant eller café eller vælg den som en fast del af sortimentet, hvis du er eventarrangør, festudlejer eller ofte afholder festlige arrangementer i dine konference-, messe,- eller festlokaler.

Der kan også tilbyde et unikt design med eget logo og identitet. Billederne sendes automatisk til gæsterne på e-mail eller sms - afhængig af dine ønsker og behov.

Zederkof og Myselfie

Zederkof og myselfie har indgået et unikt samarbejde, så vi kan tilbyde vores kunder en fordelagtig kontrakt, der giver dig unikke muligheder for at forevige de gode øjeblikke.. Fælles for myselfie og Zederkof er mødet mellem mennesker - og det møde kan vi nu også forevige sammen.

 Gode grunde til at vælge en myselfie

  • Knivskarpe billeder
  • Skaber glæde og minder
  • Se billederne med det samme
  • Bedst anmeldte i Danmark med 4,9 ud af 5 på Trustpilot
1. Engangsleje

Mangler du underholdning til festen? Med myselfie-photo booth til fest er du sikker på, at feststemningen bliver helt i top. Sammen med gæsterne til festen kan du skabe skøre og sjove minder, som I vil se tilbage på med smil og latter. Uanset om det drejer sig om bryllupkonfirmationfødselsdag eller en helt fjerde anledning, har myselfie gjort det nemt for dig. Din selfie-booth bliver sendt til en GLS-pakkeshop nær dig. Det tager kun få minutter at stille myselfie op, så den er klar til brug. Lej en photo booth til din fest lige nedenfor, og få en uforglemmelig oplevelse.

Sammen med myselfie kan Zederkof tilbyde dig 10% rabat på din første leje - når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrevet og hent rabatkode
2. Langtidsleje med fast installation

Med en myselfie i din restaurant, café eller hotel  kan du forevige festen og samtidig indsamle emails og telefonnumre på kommende eller eksisterende kunder. Samtidig skaber du en uformel stemning og en masse engagement hos dine gæster. Skal I have fint besøg, kan et billede i receptionen løsne stemningen. Havde I en god snak eller lukkede en aftale på messen? Tag et billede sammen og dokumenter det kommende samarbejde. Eller stil myselfie op til din åbning eller reception og indsamle telefonnummer eller emails som du senere kan sende tilbud til. Kontakt Zederkof for mere info her -> 

3. Langtidsleje med fleksibel installation

Som festarrangør kender du alt til dine gæster - og deres ønsker og behov. Oftest er myselfie på ønskelisten og du har behovet for hurtigt, nemt og uden for meget administration at kunne tilbyde den rigtige løsning. Som noget helt unikt kan vi tilbyde dig en dedikeret myselfie, så du altid har en myselfie tilgængelig hos dig, så du kan optimere dit festkatalog og samtidig sikre en fornuftig indtjening på en langtidskontrakt. Du får naturligvis den rigtige løsning med service, sms og e-mailløsninger stillet til rådighed - og muligheden for at præge myselfie med dit logo, såfremt du har et ønske om det. Vi finder sammen den helt rigtige løsning til dig, så du kan sikre den perfekte stemning til dine arrangementer. Kontakt Zederkof for mere info her -> 

Fest opdækning DGI Vejle