Myselfie

Myselfie er en 'photo booth', der spreder glæde og bevarer de gode minder mellem mennesker til alle festlige lejligheder.  Med en Myselfie photo booth får gæsterne selv muligheden for at skabe de gode minder fra arrangementet.

My selfie kan både etableres som fast installation ved indgangen til hotellet, din restaurant eller café eller tilbyd den som en fast del af sortimentet, hvis du er eventarrangør, festudlejer eller ofte afholder festlige arrangementer i dine konference-, messe,- eller festlokaler.

Der er mulighed for at præge Myselfie med et unikt design med eget logo og identitet. Billederne sendes automatisk til gæsterne på e-mail eller sms.

Zederkof og Myselfie

Zederkof og Myselfie har indgået et unikt samarbejde, hvor vi kan tilbyde vores kunder en fordelagtig kontrakt, der giver dig unikke muligheder for at forevige de gode øjeblikke. Fælles for Myselfie og Zederkof er mødet mellem mennesker – et møde vi nu kan forevige sammen.

 Gode grunde til at vælge en Myselfie

  • Knivskarpe billeder
  • Skaber glæde og minder
  • Se billederne med det samme
  • Bedst anmeldte i Danmark med 4,9 ud af 5 på Trustpilot
1. Engangsleje

Mangler du underholdning til festen og samtidig vil skabe en uforglemmelig oplevelse? Med en Myselfie-photo booth til fest er den festglade stemning sikret. Sammen med gæsterne kan du skabe skøre og sjove minder, som I vil se tilbage på med smil og latter. Uanset om anledningen er  bryllupkonfirmationfødselsdag eller noget helt fjerde, har Myselfie gjort det nemt for dig. Din selfie-booth bliver sendt til en GLS-pakkeshop nær dig og den tager kun få minutter at sætte op. 

Sammen med Myselfie kan Zederkof tilbyde dig 10% rabat på din første leje, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrevet og hent rabatkode
2. Langtidsleje med fast installation

Med en Myselfie installeret i din restaurant, café, hotel eller bar kan du sammen med kunderne forevige de gode stunder og øjeblikke, samtidig med at du indsamler e-mails og telefonnumre på kommende eller eksisterende kunder. Derudover skaber du en uformel stemning og en masse engagement hos dine gæster.

Du får den optimale løsning med service, sms og e-mailløsninger stillet til rådighed og muligheden for at præge Myselfie med dit eget logo. Kontakt Zederkof i formularen nederst på siden for mere info.

3. Langtidsleje med fleksibel installation

En Myselfie photo booth er en garanteret succes til de fleste arrangementer og festlig lejligheder. Den bringer mennesker sammen, spreder glade og sørger for at indfange og forevige de gode øjeblikke. Som noget helt unikt kan Zederkof i samarbejde med Myselfie tilbyde dig en dedikeret photo booth, som uden tvivl vil pynte i dit festkatalog og samtidig sikre en fornuftig indtjening på en langtidskontrakt. Du får den optimale løsning med service, sms og e-mailløsninger stillet til rådighed og muligheden for at præge Myselfie med dit eget logo. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig, så du kan skabe den perfekte stemning til dine arrangementer. Kontakt Zederkof i formularen herunder for mere info: 

Fest opdækning DGI Vejle